New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Vinder af Saints Picks 2015 er…

af 10. januar 2016NOSdk2 Kommentarer

saintspicks2015Vi har sæsonen igennem på NewOrleansSaints.dk gættet på udfaldet af New Orleans Saints kampe. Sæsonen er som bekendt slut og konkurrencen skal afgøres.

Der har været ni deltagere denne sæson og der er blevet uddelt 99 lodder i puljen. Lars Aanæs havde flest lodder med 20, mens BroderA havde fået samlet to. Se hele konkurrence forløbet og lodderne her.

Men nu til det som vi alle har ventet på… nemlig udtrækningen: vinderloddet som random number generator trak ud var lod nummer “25”.

Vinderlod-saintspicks2015

Dermed er vinderen af Saints Picks 2015: BoondockSaint

Stort tillykke herfra og jeg håber at endnu flere vil deltage i næste sæsons picks konkurrence.

2 Kommentarer

  1. BoondockSaint

    WUHU! Har du min adresse? Kan ikke huske om jeg har fået den opdateret, selvom det er et år siden jeg er flyttet :-D. Eller kan du lige sende en mail, så får du den for en sikkerhedsskyld.

    • UlrikGorm

      Tillykke med præmien. Jeg har sendt dig en mail vedr. adresse.

Måske syntes du om dette …

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hver gang du logger på NewOrleansSaints.dk optjener din profil fan points. Du får fanpoints for bla. at kommentere og komme med nye emner i forummet. Herunder kan du se, hvilke aktiviteter der giver din profil fan points. Årsdag. For hvert år du har været medlem,...

Saints Picks 2020

Saints Picks 2020

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.