Weekendens free agency for New Orleans Saints

af 23. marts 2020Free agency2 Kommentarer

New Orleans Saints forlængede med deres egen offensive linjemand Andrus Peat. Peat og Saints indgik en 5-årig aftale. Dermed vedligeholder Saints deres offensive linje, som ideelt består af Terron Armstead, Andrus Peat, Erik McCoy, Larry Warford og Ryan Ramczyk.

Yderligere har Saints skrevet 1-årige kontrakter med special teamer / cornerback Justin Hardee samt free safety D.J. Swearinger.

Saints har hentet to nye spillere. Dette er wide receiver Emmanuel Sanders (tidligere San Francisco 49ers) og fullback Michael Burton (tidligere Washington Redskins). Sanders har indgået en 2-årig kontrakt, mens Burton har fået en 1-årig kontrakt. 

Få det fulde overblik over Saints free agency her.

2 Kommentarer

 1. Ulrik Jensen

  Jeg tænker linebacker. Jeg tror AJ Klein kommer til at blive savnet, men som Mickey Loomis sagde i Saints podcast i fredags, så er free agency ikke ovre endnu. Og der er stadig masser af arbejde tilbage.
  Jeg syntes Saints har gode muligheder i draften for at finde den bedst mulige spiller de har på deres board. De er ikke rigtigt presset til at gå efter et specifikt need. Det sagt og efter at har hørt så meget om, hvor god WR klassen er i år. Så håber jeg at de udnytter de og finder en super wide receiver.

  Svar
 2. kangaroo

  Hvad har vi brug for efter Emmanuel Sanders ?
  LB, CB eller trade down = 2 pick i 2. runde ?

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.