Will Smith omstrukturerer sin kontrakt

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 2. marts 2012

Saints DE Will Smith har omstruktureret sin kontrakt rapporterer NOLA.com.

Will Smith

Ifølge siden så vil meget af Smiths 2012 løn indgå i en 2012 signing bonus som sparer New Orleans Saints omkring 5 millioner $.

Smith skulle før kontrakt ændringen stå til at tjene 7 millioner i grund løn, mens han havde en 1 million roster  bonus og 150.000$ work out bonus.

Smiths kontraktforlængelse fra 2008 er stadig den største Saints kontrakt, men den står til at blive overgået når QB Drew Brees og Saints bliver enige.

Saints har også skrevet kontrakter med følgende spillere: S Jonathon Amaya, WR Adrian Arrington og LS Justin Drescher.

Amaya som kom til New Orleans før sidste sæson via Reggie Bush handlen, deltog i samtlige kampe sidste sæson for Saints hvor han blandt andet stod for 9 taklinger på special teams, men også hjælp til på forsvaret med 10 taklinger heraf 5 solo.

Arrington blev draftet af Saints i syvende runde af 2008 draften, og har ind til videre kun deltaget i 5 kampe for  Saints. I de kampe har Arrington grebet 9 bolde for 110 yards.

Arrington tilbragte hele 2008 sæsonen på IR med en skadet tå. I 2009 deltog har i en kamp for Saints men tilbragte resten af tiden på Saints practice squad. I 2010 var Arrington igen på practice squad, men var aktive i den sidste kamp, hvor han greb 7 bolde for 79 yards. I 2011 var Arrington aktiv i 4 kampe, hvor han greb 2 bolde for 31 yards.

Drescher blev hentet til New Orleans i slut november 2010 og spillede de sidste 6 kampe af 2010 sæsonen, mens han spillede samtlige kampe for Saints i 2011.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.