3 løntunge spillere som Saints kan skille sig af med

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 24. oktober 2020

Saints kommer i den nærmeste fremtid til at kæmpe med at holde sig inden for lønbudgettet, og det kan derfor blive nødvendigt at skille sig af med nogen af de mere løntunge spillere.

New Orleans Saints er ikke bange for at bruge penge. Det har de bevist adskillige gange, som for eksempel da man hentede Malcolm Jenkins tilbage. Drew Brees kontrakter har heller ikke været billige, og generelt har Saints bare nogle løntunge folk i truppen.

Der er selvfølgelig en grund til at disse spillere får så høj en løn som de gør, og det er fordi de er blandt de bedste på sin position i hele ligaen. Eksempelvis viste Brees i kampen mod Los Angeles Chargers, hvorfor han får så høj en løn som han gør. Der kan dog komme et tidspunkt, hvor det bliver nødvendigt at kigge på hvem klubben skal skære fra, så man kan holde på spillere som Marcus Williams og Marshon Lattimore. Vi tager her et kig på, hvem af spillerene det kan gå ud over.

Malcolm Jenkins

Det er nok ikke lige foreløbig at Jenkins smutter. Og specielt ikke hvis han fortsætter med at spille på det niveau, som han viser for tiden. Han har således været meget involveret og dominerende i sit spil, og kan vise sig at blive en vigtig brik i Saints jagt på Super Bowl. Holdet er nemlig kommet lidt skidt fra start i denne sæson, og de får brug for hans stabilitet i de næste kampe, som bliver afgørende for holdets succes. Her vil målet på kort sigt være at kvalificere sig til playoffs, men for at det kan ske skal der vindes flere kampe end hidtil. Saints har dog enorm kvalitet i truppen, og man må derfor sætte sin lid til at de klarer det. Formår holdet at få vendt situationen, kan et af de mere spændende betting tips derfor være at spille på Saints til at vinde Super Bowl. De giver således odds 13.00 hvis de vinder NFL, mens Kansas City Chiefs er favoritter. Jenkins bliver som nævnt vigtig i denne sæson, og er derfor nok heller ikke på vej væk lige foreløbig. Han er dog blevet 32, og har ikke mange år på toppen tilbage, så måske de i bestyrelsen snart skal begynde at tænke over safetyens fremtid.

Nick Easton

New Orleans Saints har en af de bedste offensive lines i hele NFL, og har derfor ikke brug for så dyr en gardering som Nick Easton er. Han er ikke en startspiller, men bruges som en sikkerhedsgaranti til når Armstead og Peat bliver skadet. Easton er en fantastisk spiller, og har tidligere leveret flotte indhop for the Saints, men hvis de får brug for at skære i budgettet, ligner Easton et oplagt sted at starte. Han har to år tilbage af sin kontrakt som lyder på 12 millioner dollars, og det ser efterhånden ret sandsynligt ud, at han allerede kan være at finde på et nyt hold, når den nye sæson starter op.

Taysom Hill

Hill er tydeligvis en god spiller der kan bruges på mange måder, men han har måske ikke helt niveauet til at spille i New Orleans, hvor han er i gang med en skuffende sæson. Hill er ansat på en to-årig kontrakt til 20 millioner dollars, og ser man rent statistisk på det han har opnået i denne sæson, har det ikke været godt nok. Fortsætter han sin dårlige stime, kan han derfor også snart være fortid i klubben.

Emner:

1 Kommentar

  1. kangaroo

    Vi kom over Warford, men jeg vil gerne se Easton på holdet indtil Ruiz og McCoy er helt flyvefærdige

    Taysom er en dyr “trick-player” – men herligt når det lykkes
    Jeg ser ham ikke som fremtidig QB så nok på tiden at sende ham videre

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.