Brandin Cooks frisk, hurtig og klar til træning

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 2. juli 2014

New Orleans Saints’ nye spiller Brandin Cooks var klar til de første rigtige træningsaktiviteter med holdkammeraterne, der hurtigt kaldte ham “fresh legs”, altså friske ben. Brandin Cooks er, som vi også tidligere har berettet om her på siden, gået glip af meget af offseason arbejdet med teamet på grund af en NCAA regel, der forhindrede ham i at være i New Orleans med resten holdet. Men til holdets sidste planlagte træning, inden de samles og rejser på træningslejr i Greenbriar i West Virginia i juli, viste Cooks lige præcis, hvor frisk og hurtig rookie receiveren faktisk er. Det så nemlig skræmmende hurtigt ud.

Hvornår er Saints’ nye stjerne fuldt på omdrejningshøjde?

Nu er spørgsmålet så, hvor hurtigt den tidligere Oregon State stjerne kan indhente viden om det indviklede Saints’ angreb, fra nu og inden sæsonen begynder den 7. september i Atlanta. Har du for øvrigt prøvet at spille på NFL? Der er god mulighed for at finde betting tips på bet365, når sæsonen går i gang igen. Det giver altid ekstra spænding til kampene, hvis man har spillet på dem, og det er også fedt, hvis man kan omsætte sin viden om spillet til kontanter. Det kræver naturligvis også lidt held, men det er helt sikkert underholdende.

Med hensyn til at komme på omdrejningshøjde er stjernen selv ganske fortrøstningsfuld, da han har haft lejlighed til at gennemgå taktik med træner Carter Sheridan om morgenen tre gange om ugen. Dette er sket online, og faktisk har Cooks ikke være sammen med holdkammeraterne, siden han var med i en minitræningslejr i maj. Men heldigvis var han godt tilfreds med at være tilbage.

Med træningen skrider det fremad

Hertil udtaler træner Sean Payton, at Cooks var med hele ugen, hvor han klarede sig godt. Han tilføjer, at Cooks er en ung spiller, der kan klare at få en masse information, og det håndterer han godt. En del af træningen involverede specifik receiver træning, og der var han hurtig til at følge med. Det er altid en udfordring at få en ny spiller ind i angrebet og få ham helt med, uden at man standser fremgangen for resten af spillerne i angrebet. Men man får hurtigt en fornemmelse for, hvordan det går. Cooks selv tilføjer, at han efter hans løbende indlemning på holdet, føler det tæt på dengang han styrede spillet i Oregon State, hvor han brugte sin hurtighed til at løbe fra modstanderne.

Payton tilføjer, at man ved at tilføje hastighed til banen, håber, at man kan strække forsvaret, og at det handler om at finde balancen og tilpasse det til det øvrige setup. Læreprocessen fortsætter naturligvis for den unge spiller, der for øvrigt vandt Biletnikoff Prisen som nationens bedste receiver sidste år, hvor han greb 128 passes med 1.730 yards og 16 touchdowns til følge. De andre spillere har ifølge Cooks hjulpet godt til at få ham med på holdet, og alt i alt har det været spændende at blive forenet med angrebet og få nogle prøvespil mod forsvaret. Med andre ord at få sig selv akklimatiseret med spillet på dette niveau.

Emner: R

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.