Brees tror Saints kan fastholde nøgle spillere – opdateret

af | 22. januar 2012

Brees fortalte i går at han ville være dybt rystet hvis han ikke skulle blive enig med New Orleans Saints om en ny kontrakt her i offseason. Det var også hvad Sean Payton fortalte han ville være på hans sidste pressemøde for sæsonen.

Brees fortalte også at han ikke troede at hans kontrakt situation ville forhindre Saints i at re-signe nogle af Saints andre store free agents. Her er der bla. tale om navne som pro bowl gaurd Carl Nicks, Saints førende WR Marques Colston og tidligere første runde valg WR Robert Meachem.

Brees kommenterede yderligere at hans målsætning altid har været at holde holdet samlet og at holdet ville have de rigtige spillere, så holdet ville være i stand til at på toppen i lang tid.

I Brees seks sæsoner med New Orleans Saints er det blevet til 3 divisions titler, 4 playoffs deltagelser med en SuperBowl sejr og en NFC finale.

Her er en anden uddybende artikel om emnet:

NOS.com Brees: “My No. 1 Priority is Keeping Our Team Together”

0 kommentarer

Læs mere …

Superdomen skifter sponsor

Superdomen skifter sponsor

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

Superdomen i New Orleans hedder officielt ikke længere Mercedes-Benz Superdome. Det blev også visuelt officielt, da typografien udenpå Superdomen i torsdags blev taget ned. Mercedes-Benz har været sponsor på Superdomen i ti år, men indgik i 2017 en aftale med Atlanta...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest