KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Broncos 34, Saints 14

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. oktober 2012

Rookie Akiem Hicks

Saints tabte søndagnatkampen mod Denver Broncos 34-14, og dervar ikke meget at komme efter for New Orleans Saints, som klart var overmatchet af Broncos.

Broncos lavede over 500 yards mod Saints, hvilket var tredje gang denne sæson en modstander kommer over 500+ yards offence. I et nederlag som må være et de værste i Brees/Payton(Vitt)s tid.

Ukarrakteristisk for New Orleans Saints havde punter Thomas Morstead en travl dag for Saints. Morstead puntede hele 8 gange og havde et gennemsnit på 46,3 yards. Morsteads længste var en 63 yarder.

Brees kastede karrienens touchdown nummer 300, hvilket også forøgede Brees streak til 50 kampe med touchdown kast. Brees tangerede Patriots Tom Brady for 3. færrest kampe at nå 300 touchdown kast med 161 kampe. Både Dolphins Dan Marino og Broncos Peyton Manning nåede det på 157 kampe.

Saints som ellers tidiligere på sæson havde været hæderlige på tredje down konventerede kun én gang ud af tolv forsøg.

Saints tillod Peyton Manning sæsonens højeste QB rating med 138,9 og kom ikke rigtig tæt på et sacks. Martez Wilson ramte dog Manning lige inden halvleget Manning kaste arm, men det var også det.

Saints har nu spillet ti kampe mod Denver Broncos og har kun vundet to.

Næste uge venter Philadelphia Eagles(3-4) i monday night kampen.

 

Saints top præstationer mod Denver Broncos:

Drew Brees, 22/42 for 213 yards, 2 touchdowns og 1 interception

Pierre Thomas, 8Att for 43 yards, 2 rec for 6 yards

Jimmy Graham, 5 rec for 63 yards, 1 touchdown

Thomas Morstead, 8 punts, 46,3 avg

Roman Harper, 8.1 T-A

Malcolm Jenkins, 8-1 T-A

Akiem Hicks, 3-0 T-A, 1 FF

3 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Saints har nu hverken noget defense eller offense. Det ar da en horribel kamp!

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  jep, det er nok en af de dårligeste præstationer som jeg har set de sidste mange år. Jeg tror man skal tilbage til Aaron Brooks og Jim Haslett før man finder noget der ligende denne præstation.

  Svar
 3. BoondockSaint

  På den positive side kan det dog nævnes, at Brees nu har 50 kampe i træk, med mindst 1 td pass til hans nfl record cv, 301 career td passes (6th overall) og 43 kampe i træk med 20+ comp. som også er en nfl rekord.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.