Curtis Johnson

Skrevet af Dragon

Skrevet af Dragon

den 22. oktober 2010

Personligt

Født og opvokset i New Orleans. Gift og har 6 børn.

Aktiv karriere

Idaho, 1980-83.(WR)

Curtis Johnson
Curtis Johnson

Curtis Johnson træner karriere

Curtis Johnson (CJ i daglig tale) er kendt som en af de allerbedste aktive receiver trænere i USA i dag. Gennem over 20 år har han arbejdet med nogle af de bedste talenter – i college og i NFL.

Kendt som kompromisløs træner som altid forlanger hårdt arbejde og målrettethed af sine receivere men som også er kendt for sin smittende entusiasme og hjælpsomhed. Vil gå gennem ild og vand for sine spillere og samtlige spillere som har spillet for ham har det på samme måde. Utroligt velanset i alle kredse indenfor college og professionelt football. Kendt også for gennem mange år at afslå talrige jobtilbud fra NFL.

Det var først da Sean Payton kaldte og bad ham om at være en del af genopbygningen i hans hjemby , at han endelig accepterede. Hans trænerstil er intens og detalje orienteret og stærkt focuseret på grundlæggende teknik og bevægelseslære. Det sidstnævnte i nært samarbejde med et lokalt træningscenter.

Han har en stor del af æren for at Saints receiver korps er så godt som det er – Spillere som Marques Colston, Robert Meachem, Lance Moore og især Devery Henderson har haft stor succes under ham.

High School 

Lewiston (Idaho) High School, 1984-86 (WR træner)
College
Idaho, 1987-88 (Ass. WR træner)
San Diego State, 1989-93 (WR træner)
SMU, 1994 (WR træner)
California, 1995 (WR træner)
Miami (Fla.), 1996-2005 (WR træner)

NFL

New Orleans Saints, 2006-.

Mest kendte College elever:
Andre Johnson, Santana Moss, Reggie Wayne. Har i sin college karriere også arbejdet med spillere på andre positioner som ønskede at blive bedre til at gribe bolden. Disse omfatter bl.a. S Ed Reed og RB Marshall Faulk.

Vidste I det…

USC træner Lane Kiffen forsøgte at lokke Curtis Johnson til at tage jobbet som offensiv koordinator hos holdet efter sidste sæson. Der gik også rygter om at flere NFL hold gerne ville interviewe ham til job som OC i januar, men da Saints på daværende tidspunkt var på vej mod SB, var han ikke interesseret. Har selv udtalt at han ikke ønsker at forlade sin hjemby.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.