Det ser ikke godt ud for Morten Andersen

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 25. januar 2015

morten-andersen

Det ser ikke for godt ud for danskeren i dette års Hall Of Fame afstemning. Det kan man konkludere ved at begive sig ind på Hall Of Fame afstemningen på NFL.com.

Morten Andersen har fået 3% i afstemningen og der skal dermed et stor antal stemmer til for hjælpe danskeren i Hall Of Fame i denne omgang.

Afstemningen på nuværede tidspunkt ser således ud:

  1. Kurt Warner 12%
  2. Junior Seau 10%
  3. Mick Tingelhoff 8%
  4. Bill Polian 7%
  5. Jerome Bettis, Tim Brown, Terrell Davis, Charles Haley 6%
  6. Ron Wolf, Tony Dungy, Marvin Harrison, Jimmy Johnson 5%
  7. Kevin Greene, John Lynch, Olando Pace 4%
  8. Morten Andersen, Will Shields 3%
  9. Don Coryell 2%

Stem på Morten Andersen her.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.