Næste års draft: hold øje med Denver Broncos

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 15. oktober 2023

Hvis New Orleans Saints fans kigger frem mod næste års draft. Så kan man med fornøjelse se, at Denver Broncos nu er 1-5 for sæsonen.

Hvorfor er det så vigtigt? Saints tradede tidligere head coach Sean Payton til Denver for et første runde valg i 2023. Dette valg blev brugt på at vælge defensive tackle Bryan Bresee. Bresee er efter fem kampe allerede oppe på 1,5 sacks og 5 tackles. Og det virker til at Saints fundet et godt anker på den defensive linje i fremtiden.

Næste år har Saints via Payton handlen også Broncos andet runde valg. Og tjekker man de opdaterede draftpositioner efter uge 5, ligger Saints til at få det tredje valg i anden runde. Det svarer til det 35. valg overall.

Så hold øje med Denver Broncos de næste mange uge. Måske har Saints en af de bedre positioner i anden runde.

New Orleans Saints draft picks i 2024

 • Round 1
 • Round 2 (via Denver Broncos, Sean Payton)
 • Round 4 (compensatory for Marcus Davenport)
 • Round 4 (compensatory for David Onyemata)
 • Round 5
 • Round 6
 • Round 6 (via Philadelphia Eagles eller Tennessee Titans)
 • Round 6 (compensatory for Kaden Elliss)
 • Round 7 (via Denver Broncos, Wil Lutz)

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

1 Kommentar

 1. Ulrik Gorm

  Hmm – jeg hørte NewOrleans.football pregame showet. Her fortalte Nick Underhill om, at han mente at Sean Payton ikke var sååå ked af at tabe kampe. Da de ville have mulighed for at få 1. pick overall (Caleb Williams). Det vilde ville så være at Saints ville få det 33. pick. Hvilket ikke ville være dårligt.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.