Fan rapport: Washington Redskins at New Orleans Saints

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 7. april 2019

I forbindelse med en længere roadtrip fik jeg endnu engang mulighed for at se “mine” New Orleans Saints spille (mod Washington Redskins). Og denne gang ville der måske også være mulighed for at opleve NFL historie.

Saints quarterback Drew Brees var meget tæt på at slå Payton Mannings all-time passing yards rekord. Blot 201 yards manglede Brees for at slå rekorden.

Ud at være spændt på at se om Brees kunne slå rekorden, var det min første Monday Night Football kamp, hvilket betyder at alle i US ser med. Det var også NFC Souths nummer et mod NFC Easts nummer et der skulle spille, så det kampen kunne muligvis også have slutspils implikationer.

Washington Redskins fans foran St. Louis Cathedral.
Washinton Redskins fans før en New Orleans velkomst foran St. Louis Cathedral.

Redskins spillerne tog fra hotellet

Efter at have tilbragt nogle dage i New Orleans med masser af drinks, dejlig mad og sightseeing var kampdagen endelig kommet.

Da det var en aftenkamp havde vi dagen til at få stemningen i det franske kvarter og en tur på Mississippi om bord dampbåden Natchez. Tiden var til at vende tilbage på hotellet og gøre sig klar til kampen.

På vejen op af Canal St. gik vi forbi en større mængde mennesker som stod forsamlet udenfor et af de mange hoteller. Stort set alle der stod der havde enten Redskins eller Saints tøj på. Så vi blev nysgerrige og fandt ud af at det var Redskins som var på vej til Superdomen.

Flere spillere gik frem og tilbage fra busserne og efter at have set flere mindre kendte Redskins spillere besluttede vi os for at gå tilbage og komme i kamptøjet.

Redskins tager til Superdomen fra deres hotel på Canal St.

Klar til kamp

Da det var meget sandsynligt at Brees slog rekorden for flest kastede yards i NFL historien, tænkte jeg at det skulle markeres. Jeg havde fundet disse fantastiske Brees sokker i en af butikkerne i det franske kvarter og de måtte selvfølgelig bæres på kampdagen.

Før kampen mod Washington Redskins.
Pænt klædt på til den store kamp i Superdomen.

Mødet med Devery Henderson

Dørene til Superdomen åbnes to timer før kickoff. Og selvom festen er igang uden foran Superdomen på Champions square er det ret interessant at komme tidligt ind til kampen. Du har mulighed for at nyde Superdomen indenfor samtidig med at spillerne varmer op.

Du kan gå i pro shoppen for at købe et nyt stykke Saints gear. Du kan spise noget lækkert fra en af de mange mad boder rundt om i domen. Men du kan også gå Saints Hall Of Fame museum.

Her finder du billeder af samtlige Saints i Hall Of Fame, samtidig med at der er video, billeder og alt andet historisk som enhver Saints fan syntes er interessant at se.

Der ud over er det også normalt at Saints har en tidligere spiller til at give autografer. 

Devery Henderson skriver autografer i Saints Hall Of Fame museum før kampen mod Washington Redskins.
Det tog sin tid i Hall Of Fame museet. Men det var ventetiden værd. Devery Henderson Saints wide receiver fra 2005 til 2012.

Til denne kamp var det tidligere wide receiver Devery Henderson der kom på besøg. Og traditionen tror var der mange som gerne vil møde Henderson. Jeg stod i kø i ca. 40 minutter mens jeg ventede på min autograf, hvilket er meget længere end de to andre gange jeg har været der.

En af grundene til den lange ventetid, fik vi af vide var, at henderson havde været forsinket. Men så fik jeg en masse gode Saints historier fra de andre fans i køen. Som selvfølgelig også skulle høre lidt om Morten Andersen og Danmark.  

Kampen mellem Washington Redskins og New Orleans Saints 

New Orleans Saints introduceres i Superdomen.

Der var egentligt ikke så meget spænding om resultatet af kampen. Det viste sig hurtigt at Saints var et meget bedre hold end Redskins. Der var en helt speciel stemning i Superdomen. Alle var klar om på at se det store øjeblik når Brees slår rekorden.

Stemningen i Superdomen var også speciel, fordi Brees var tæt på denne store rekord. Folk havde skilte og hatte som refererede til rekorden. Det var også et stort øjeblik, da Brees kastede til rookie wide receiver Tre’Quan Smith. Smith scorede endda touchdown på det 62-yard kast. Det var stort.

NFL Historie: Drew Brees slår Payton Mannings rekord for flest kastede yards i NFL.

Kampen blev afbrudt og Brees blev hyldet. Lidt efter viste Superdomen store skærme Payton Mannings sjove video hilsen til Brees. Fantastisk!

Resten af kampen gik med en forsat Saints dominans, og kampen sluttede også med en sikker sejr til Saints på 43-19. 

Efter kampen

På vej ud af Superdomen, kunne man høre snakken om endnu en sejr, hvor langt når Saints og selvfølgelig, hvor stort det var være tilstede da Brees “broke the record”. Men som altid gik det hurtigt med at komme ud af det store stadion og ud på Champions square.

Da vi skulle tidligt videre næste morgen, var der ikke tid til fest i Bourbon street. Vi tog hjem på hotellet og så postgame rapporten, mens der blev pakket ned til den videre tur til Florida.

Flere billeder fra oplevelsen i Superdomen

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.