KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Fan report from old game in 2015; Lions vs Saints.

Skrevet af Salar

Skrevet af Salar

den 8. oktober 2016

Så går den ikke længere med den dårlige samvittighed! Nu må det være på tide at komme med en rapport fra kampen vi så d. 21. december 2015 i Mercedes-Benz Superdome. Måske meget godt timet nu hvor de alligevel har bye-week.

Det bedste ved dén kamp var, at Morten Andersen blev optaget i The Saints Ring of Honor 😉 Kan læses om her i The Times-Picayune. Desværre kom han ikke til Saints Hall of Fame for at give autografer 🙁

Morten Andersen kommer ind i halftime showet.

Morten Andersen kommer ind i halftime showet.

Her takker han alle for optagelsen.

Her takker han alle for optagelsen.

Efter det blev vist på storskærmen...

Efter det blev vist på storskærmen…

...blev teksten der er skrevet på stationet afdækket ;-)

…blev teksten der er skrevet på stationet afdækket 😉

TILLYKKE til ham endnu engang 😉 Så mangler han ‘blot’ at blive optaget i Hall of Fame – mon ikke det sker inden længe?!

Selve kampen tabte de som bekendt 🙁 NFL review

Den blev helt klart dæmpet grundet Brees’ skade i anklen. Men de formåede dog at holde spændingen til de sidste 5 minutter af kampen.

p1060309

p1060294

Stemningsbillede fra halftime ;-)

Stemningsbillede fra halftime 😉

p1060249

p1060297

Jeg kan nævne at jeg var på krykker på dette tidspunkt grundet min sprungne akilles sene. Vi havde billetter til to forskellige sektioner øverst, men min kones nevø sagde, at vi kunne gå om til billet lugen og spørge om billetter, der havde en bedre adgang end til de øverste sektioner, som vi ellers havde købt lang tid før. Og det viser sig at alle handicappede, gangbesværede etc. har mulighed for, at få bedre pladser som ikke er blevet solgt; super service! Så vi endte op med at sidde sammen i sektion 113 i stedet for i sektion 638 og 637!

Så kan jeg også komme med en lille teaser, som jeg håber ikke bliver forsinket ligeså meget med en rapport derfra som denne; har nemlig lige købt billetter til kampen mod The Panthers næste søndag!

img_8024

Det bliver sammen med min kone, mine piger, som skal se deres første kamp, samt min kones veninde og hendes familie ;-))

Geaux Saints - GEAUX!!!

Geaux Saints – GEAUX!!!

To be continued….

Med Saints Hilsen

Allan

sig-saints4life

1 Kommentar

  1. Ulrik Gorm Jensen

    Tak for rapporten 🙂 Ja selvom Saints ikke vandt, var det da en meget fed kamp at se pointmæssigt. Det var underligt at Morten ikke var i HOFM for at skrive autografer… det ville have været oplagt.
    Det lyder fantastisk med turen til Carolina kampen, det skal nok blive en god kamp. Og gad vide om de ikke har Newton med igen… glæder mig til at læse og se billeder fra den tur 🙂 Who Dat!

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.