KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Fanrapport: Atlanta Falcons at New Orleans Saints 2015

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 22. november 2015

Endelig kunne undertegnede tage sin blot anden tur til New Orleans for at se New Orleans Saints spille.

I år – mere end nogensinde – afventede jeg offentliggørelsen af NFL schedule i april 2015. Her var det helt store spørgsmål for mig, spillede Saints hjemme i efterårsferien (uge 42)? Hvis ja, så var der i år muligheder for at overtale hustruen til at besøge New Orleans netop her. Og ja, Saints havde to kampe i forbindelse med uge 42. Et en udekamp mod Philadelphia Eagles (umiddelbart ikke et sted man havde lyst til at være besøgenede fan) og en hjemmekamp i Superdomen mod Atlanta Falcons. Det var helt klart kampen mod Falcons, man skulle se.

Hotellet, flybilletter og kampbilletter blev købt. Kampbilletterne blev købt over ticketmasters NFL ticket exchange. Her kan man købe sæsonkort holderes billetter, som de ikke selv benytter. Der var vidt forskellige prisniveauer, da sæsonkortholderne selv bestemmer prisen. Lige fra 500 kr til 5000 kr, alt efter hvor du ville sidde. Jeg fandt nogle billetter til omkring 1700 kr pr. Styk i sektion 139 række 19. Her var vi blot 19 rækker fra banen. Og man havde et fantastisk view over banen.

IMG_2030

Sektion 139

TIP! Spillerne løber til og fra banen mellem sektion 135 og 132!

Mack The Quack

Mack the Quack the Who Dat Clown

Dette var helt fantastisk da kampen var slut. Så kunne man gå ned mod banen og komme ind i sektion 135. Der var vi blot få meter fra Drew Brees og kun få sekunder fra at high five Delvin Breaux, som efter hvad jeg kunne bedømme kendte en i sektionen.

Sektion 135 er også her hvor superfan Mack the Quack the Who Dat Clown også kendt som Mack Cuenca. Den 66 årige tidligere præst er utrolig venlig og man kan helt sikkert få taget et billed med dem, hvis man har lyst til det.

Superdome

Udsigt til Superdomen

Til hotel valg kan varmt anbefales the Hyatt Regency overfor superdomen. Derfra er der omkring 1km til bourbon Street i hjertet af New Orleans. Samtidig spørger receptionisten måske, hvorfor du er i New Orleans (ellers kan man jo selv nævne det). Her kan man bare sige for at se Saints, og så kan det være man får udsigten til Superdomen. Udsigten om morgenen er noget for sig.

Som sagt så spillede Saints mod Eagles på udebane imens vi var derovre. Her så vi kampen på Manning’s resturant (519 Fulton St, New Orleans), hvilket også lå indenfor 1 km af hotellet. På Manning’s kan man på søndage, se samtlige NFL kampe på storskærm.

Hvis man vil se en anden kamp end Saints, så skal man bestille bord. Er man I NOLA I vinterperiode, hvor det kan være koldt, skal man sandsynligvis også bestille bord. Men i midt oktober var vejret fantastisk. Manning’s holder her udendørs BBQ fest med storskærm og masser af kolde øl. Selvom kampen ikke endte som den burde (med en Saints sejr), var det en fed oplevelse at sidde med masser af andre Saints fans I 30 grader og se football.

GAMEDAY! Atlanta Falcons VS New Orleans Saints (15. Oktober 2015).

Der var masser af Falcons fans I gaderne og på hotellet. Masser af trashtalk I gaderne, men intet var ubehagligt og alt foregik med godt humør.

På selve kamp dagen åbnede Champions square (foran Superdomen) tre timer før kickoff. Her var humøret højt og der var en rigtig god atmosfære. Man kunne købe mad og drikkevarer, mens der var musik og konkurrencer på scenen. Her kunne man fx. vinde en opgradering af ens billetter i en danse konkurrence.

Andre'el

Saintsation Andre’el

En anbefaling er at komme tidligt og få hele tailgaten med. Ud over underholdningen på scenen gik Saints cheerleaders rundt blandt fans og solgte deres kalender 2016 kalender. Her ud over kunne man selvfølgelig også få taget et billed med dem og få signeret sin kalender.

To timer før kickoff åbnes Superdomen, og der er muligt at se spillerne varme op. Der er også her man skylder sig et besøg I fanshoppen, som har alt hvad man kan ønske sig som Saints fan.

Der ud over SKAL man også besøge Hall Of Fame museet! Der er som regel en tidligere Saints spiller på besøg for at skrive autografer. Til kampen mod Falcons, var det tidligere Saints safety Sammy Knight, som var på besøg.

Rebirth statue

Rebirth statuen foran Superdomen.

Som sagt, så var det anden gang jeg besøgte Superdomen. Første gang var I 2002, hvor Aaron Brooks og co, missede slutspillet med et 6-10 nederlag til Carolina Panthers. Der er virkelig sket ting I fan oplevelsen af kampene på stadions. Som jeg husker 2002, som var der utroligt lange pauser I spillet, hvilket gav lidt tomrum I kampoplevelsen. Dette er der lavet om på. Nu hvor vi I Danmark ser reklamer, er der fuldt tryk på musikken og oplevelserne I Superdomen.

Kampen endte med 31-21 til Saints… og det mest fantastiske ud over en sejr og se Drew Brees kaste touchdowns I Superdomen, var da Michael Muati blockerede Falcons punt. Stemning I Superdomen var eforisk, I og med Steve Gleason netop var I domen og blevet hædret gjorde det ekstra specielt.

Slutteligt et musikalsk minde fra New Orleans og ikke mindst fra kampen. Mens Saints spillere forlod banen i Superdomen, spillede denne fantastiske sang. New Orleans’ Rebirth Brass Band med ‘Casanova’… et fantastisk nummer at forlade domen til.

Det var en fantastisk Saints oplevelse! og noget jeg under alle danske Saints fans.

5 Kommentarer

 1. kangaroo

  Lyder som en helt fed oplevelse

  Det er lidt fantastisk at se at vi begge var i det gamle dome til samme kamp – da AB tabte endnu en kamp
  http://espn.go.com/nfl/recap?gameId=221229018
  Jeg så desuden Saints i LSU-stadium 2005

  Som alternativ til dit hotel kan jeg forslå Hotel Bourbon Orleans midt i FQ
  Selv om det ligger rundt om hjørnet fra Bourbon Street meget roligt, da vinduerne vender mod en indre gård

  Håber ikke din hustru havde for mange problemer med din Saintsation-kalender ?

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Ja, det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Der var ingen problemer med kalender eller ligende 🙂
  Kampen i 2002, var helt katastrofal. At med bare en sejr i de sidste tre kampe kunne kvalificere sig, og så tabe alle… av! Jeg husker tydeligt at mange fans forsøgte at få Jim Haslett til at skifte Aaron Brooks ud, ved at råbe “We want Jake (Delhomme), we want Jake…”

  Svar
 3. Salar

  Tak for en udførlig og spændende reportage – godt at høre i havde en fantastisk tur. Det er altid kanon at se en sejr over The Dirty Birds i Mercedes Superdomen – stemningen er netop helt eforisk 😉

  Nu håber og beder jeg blot til at The Saints fortsat har en chance for at komme i playoff til og med kampen mod Detroit Lions. Det er altid sjovere at se når der er noget på spil. Uanset hvad glæder jeg mig til muligheden for at møde Morten Andersen, der bliver optaget i Ring Of Honor ved den lejlighed. Rapport følger…

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
 4. Zyan

  Velskrevet som altid!
  Lyder som en super tur, der kun blev bedre med en fantastisk sejr og et blocked punt, der ikke bliver glemt foreløbig – tak for de fede billeder 🙂

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Tak. Turen blev helt sikkert fuldendt med sejren over Falcons. Jeg vil forsøge at opdatere med et billed eller to mere lidt senere på ugen.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.