Fanrapport: New Orleans Saints at Miami Dolphins 2017 (London)

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 10. december 2017

Jeg tænker mange europæriske NFL fans altid er spændte, når NFL offentligegøre deres London kampe. Er netop deres hold blandt dem der besøger London? Heldigvis for os New Orleans fans, var Saints igen blandt de udvalgte hold.

Sidste gang Saints spillede i London var i 2008, hvor Saints vandt en spændende kamp mod San Diego Chargers med 37-32. Dette var NFLs blot anden kamp regulære sæson kamp i London. NFL har virkelig gjort mere ud af det, her otte år senere.

NFL on Regent Street

I centrum af London ligger Reagent Street og denne gang blev Londons store handelsgade komplet afspærreret lørdagen før kampen. Hele seks timer var gaden afspærret fra al trafik, hvilket gjorde gaden til en stor NFL gågade. Man kunne opleve masser af forskellige boder med salg af mad og NFL merchandise.

På den store scene var der musik og spilleroptræden. Her var bla. Drew Brees, Sean Payton, Cameron Jordan med flere var på scenen og kastede footballs ud til de mange NFL fans. Selvom jeg ikke greb en bold fra selveste Drew Brees var der andre der gjorde og de fik en fed souvenir med hjem til hylden.

Saints egen bar i London

Igen som noget nyt havde NFL gået sammen med to store barer for at skabe et mødested for de to fangrupper. New Orleans Saints havde baren The Barrowboy & Banker som ligger i det centrale London. Jeg nåede aldrig derind, men der skulle eftersigende have været god stemning og rigelig mulighed for at tale Saints med andre fans fra forskellige lande.

Kampen på Wembley

I den pakkerejse vi havde købt fra rejseselskabetl, var der et oplæg af Jesper Elming inkluderet, desværre var disse lagt kl. 08:15, hvilket var lige tidligt nok for os. Jeg hørte dog at Elming havde forudsagt at Dolphins ville vinde, og gik derfor med meget ro i maven mod Wembley. Det er stod allerede der klart at Saints ville vinde kampen.

Sidst jeg var på Wembley var der en større ubebygget grund med plads til tailgate og dette var nu bebygget med butikker mm. Derfor var det heller ikke samme areal til tailgaten som i 2008. Men stadigvæk masser af tailgate. Da jeg havde et par venner med i Delfinkostumer, blev vi da også interviewet af NewOrleansSaints.com, og hvor vi kom fra, og hvordan jeg var blevet Saints fan. Desværre er interviewet ikke kommet online.

Inde på stadion var der mange Saints og Dolphins fans. Men kampe på Wembley bliver NFL fest kampe. Alle NFL hold er repræsenteret på Wembley, hvilket gør stemningen noget anderledes end i dette tilfælde en normal Dolphins hjemmekamp. Jeg syntes dog at tilskurerne havde en større forståelse for, hvornår kampen var spændende (eller når der var store spil), end der var i 2008.

Saints vandt som bekendt en knusende 20-0 sejr, hvor spændingen forblev minimal. Men som Saints fan var det en fantastisk oplevelse!

Billed galleri

Har du også billeder fra din Saints at Dolphins tur. Så send dem gerne til info@neworleanssaints.dk, så vil jeg opdatere galleriet.

Tak for billederne til Martin Olsen.

Har du en god historie eller oplevelse fra dette års wembleykamp, så giv os den gerne i kommentarerne herunder.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.