Filmen “Hometeam” har premiere den 28. januar 2022

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 15. december 2021

Netflix filmen “Hometeam” har premiere på Netflix den 28. januar 2022. Filmen handler om den sæson, hvor Sean Payton var suspenderet af NFL.

Filmen er en komedie med Kevin James i hovedrollen som Payton. Hvor Payton nu har tiden til at træne sin søns football hold.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.