Flere spillere rykker op i Saints rekordbog

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 13. januar 2021

Men den regulere sæsons afslutning er det blev tid en opdatering af rekordbogen. Her er flere spillere rykket op i rekordbogen.

Drew Brees cementere fortsat sin plads som førende passer. Han har nu kastet for 68.010 yards for Saints. Nummer to på listen er Archie Manning som har kastet for 21.734 yards. Taysom Hill er pt. ikke på listen, men er lige nu nummer 24, mens Jamies Winston er nummer 38 blandt Saints all-time passers. 

Running back Alvin Kamara som nummer otte blandt Saints all-time rushers, mens Latavius Murray er lige udenfor top 20. Murray har løbet for 1273 yards, hvilket placerer ham på 22. pladsen.

Kamara er også at finde blandt Saints all-time receivere. Han er på 13. pladsen med 2824 receiving yards. Michael Thomas banker også på i Saints top tre. Og selvom Thomas har været fraværende det meste af sæsonen, rykker Thomas nu op på fjerde pladsen for receiving yards med 5.950 yards. Der er dog stadig én sæson eller to før Thomas måske kommer op på siden af Joe Horn, som lige nu er nummer på listen med 7.622 yards.

Se vores siden om Saints all-time greats her.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.