KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: Carolina Panthers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 6. december 2014

carolinapanthers2014

New Orleans Saints (5-7) tager imod divisionsrivalen fra Carolina Panthers (3-8-1) hjemme i Superdomen. Saints skal vinde for at holde trit med Atlanta Falcons i NFC South. Med en sejr og et nederlag til Falcons på Lambeau Field, kan Saints ligge sig alene i front i NFC South. Geaux Saints!

Carolina Panthers quarterback Cam Newton har ikke haft sin bedste sæson. Plaget af skader har han ikke kunne finde storspillet frem. Newton har ramt på 57,9% af sine 368 kast. han har ramt på 213 forsøg for 2586 yards og 13 touchdowns. Newton har kastet 11 interceptions, og er blevet sacket hele 36 gange af modstanderen. Brees har kastet 489 gange og ramte på 344 af dem for 3,748 yards, med dertilhørende 27 touchdowns. Det er blevet til 11 interceptions for Brees, mens han er blevet sacket 18 gange.

På jorden er Panthers førende runningback Jonathan Stewart. Stewart har løbet bolden 96 gange for 408 yards og 2 touchdowns. Stewart løber i gennemsnit 4,3 yards pr løb. For Saints er Mark Ingram for alvor blevet varm, og Ingram ser ud til at kommer over 1000 yards denne sæson. Ingram har løbet bolden 172 gange for 767 yards og 6 touchdowns. Det bliver til et snit på 4,5 for Ingram.

I luften er primært rookie Kelvin Benjamin og tight end Greg Olsen som modtager boldene fra Newton. Rookien Benjamin har modtaget 57 bolde for 824 yards og 8 touchdowns, mens Olsen har fået flest bolde med 61 for 778 yards og 5 touchdowns. For Saints er det primært Jimmy Graham, som med 65 bolde for 670 yards og 9 touchdowns har grebet mest for Saints. Kenny Stills har modtaget bolde for flest yards med 44 modtagelser for 691 yards.

På forsvaret er det primært linebacker Luke Kuechly som sætter taklingerne ind for Panthers. Kuechly har lavet 125 totale taklinger. Linebackeren har også lavet 3 sacks og en forcede fumble. Charles Johnson har lavet flest sacks for Panthers, Johnson har stået for 6 af Panthers ialt 26 sacks. Flest interceptions har tidligere Saint safety Roman Harper lavet. Harper har lavet 3 af Panthers 9 interceptions. For Saints er det primært Curtis Lofton som har lavet flest taklinger med 110 styk. Junior Galette har lavet flest sacks, med 7 af Saints 24 sacks. Flest interceptions har Corey White og Kenny Vaccaro lavet, de har begge lavet 2 hver. Saints har interceptet modstanderen 8 gange denne sæson.

 

Kampstart: 19:00

Stadion: Superdome

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Walt Coleman

Saints uniform:  sorte jerseys og sorte bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via NFL Gamepass.

Hvem har vundet flest kampe?

Saints har vundet en kamp færre end Panthers. Saints har ialt vundet 19 kampe, mens Panthers har vundet 20 af holdenes indbydes kampe. Siden 2006 har Panthers vundet 9 af 16 kampen.

Hvem vandt sidst?

Da holdene mødtes tidligere på sæsonen (den 30. oktober) vandt Saints med 28-10 over Panthers på udebane.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. NB! Kom gerne med dit bud på kampens MVP. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Kampe i NFC South. Tampa Bay Buccaneers @ Detroit Lions (kl. 19:00). Atlanta Falcons @ Green Bay Packers (Monday Night Football).

7 Kommentarer

 1. kangaroo

  Det er jo en kamp vi SKAL vinde….
  Saints
  30 +
  Marques Colston – han er ved at blive varm
  Junior Galette – jeg håber vi rigtig får Cam “ned med nakken”

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Mit bud bliver at Saints vinder, scorer 30 point, Ingram løber de første point på tavlen og Curtis Lofton laver flest taklinger.

  Svar
 3. Salar

  Saints – 40+ – Jimmy Graham – Lofton.

  Husk vi er nogle herfra der ser kampen sammen på Stenkær 35, Smørum med tilhørende football menu fra kl. 17. Der vil desuden være en lille ekstra præmie til vinderen af pool spillet 😉 Bare skriv i kommentarerne her eller på linket, hvis i påtænker at komme…

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
  • Zyan

   Jeg er på plads klokken 17! 🙂

 4. Zyan

  Saints – 30+ – Shayne Graham – Curtis Lofton

  Svar
 5. Morten Krøyer

  Saints, 30+, Pierre Thomas, Curtis Lofton

  Ha en rigtig god aften i Smørum!

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.