GAMEDAY: Kansas City Chiefs

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 22. oktober 2016

New Orleans Saints (2-3) skal på udebane mod Kansas City Chiefs (3-2) forsøge at få sæsonens tredje sejr. Det bliver en svær opgave for Saints på Arrowhead Stadium.

KAMPSTART 19:00
STADION Arrowhead Stadium
DOMMER Clete Blakeman
UNIFORM Hvide jerseys, sorte bukser
SE KAMPEN NFL GAMEPASS
NFC SOUTH KAMPE CAR bye, SD at ATL (22:05), TB at SF (22:05)

Saints og Chiefs har begge vundet fem kampe hver i serien. Saints headcoach Sean Payton har ikke haft den store succes, når han har ført sine hold på banen mod Chiefs. Det er blot blevet til én sejr de fem kampe.

Sidste gang holdene mødtes var i 2012. Her vandt Chiefs med 27-24 i Superdomen. Sidste gang holdene mødtes på Arrowhead stadium, gik det noget bedre. Saints vandt med 30-20 i 2008.

Chiefs offensive profiler er QB Alex Smith, RB Jamal Charles/Spencer Ware og TE Travis Kelce. På forsvaret er DL Dontari Poe/Dee Ford, LB Derrick Johnson og CB Marcus Peters som dominere.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

6 Kommentarer

 1. Morten Krøyer

  Nu er saints godt nok på et winning streak, men sådan som forsvaret har præsteret har jeg altså svært ved at tro på de hiver endnu en sejr hjem mod chiefs

  Chiefs, 30-39, Mark Ingram, Craig Robertson

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg er med dig langt hen af vejen… Jeg tror dog på at Brees og Payton finder en vej ud af Arrowhead med en sejr.
  Saints, 30-39, Willie Snead, Craig Robertson.

  Svar
 3. Zyan

  Cheifs – 20-29 – Wil Lutz – Craig Robertson

  Svar
 4. Lars Aanaes

  Chiefs
  10-19
  Lutz
  Vaccaro

  Svar
 5. BoondockSaint

  Chiefs, (Saints scorer) 20-29, Ingram, Robertson

  Svar
 6. Salar

  Saints , 20+ , Lutz , Robinson

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.