KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: Pittsburgh Steelers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. november 2014

steelers2014

New Orleans Saints (4-7) møder søndag Pittsburgh Steelers (7-4) med tidligere Saint WR Lance Moore på holdet. Saints og Falcons er på første pladsen i NFC South, mens Panthers og Bucs er henholdsvis 1/2 og 2 kampe efter. En sejr er dermed ekstra vigtig, hvis holdet vil i slutspillet.

Steelers quarterback Ben Roethlisberger har kastet for 3270 yards denne sæson. Hvilket er 5. mest i hele NFL, Drew Brees har kastet for 3491 yards (3. bedst i NFL). Roethlisberger har kastet 24 touchdowns, mens han kun er blevet interceptet 6 gange. Brees har kastet 22 touchdowns, men er blevet interceptet 11 gange.

Roethlisbergers ynglingsmål er wide receiver Antonio Brown som har grebet hele 88 bolde fra Roethlisberger. Brown har grebet bolde for 1161 yards (2. mest i NFL) og scoret 9 touchdowns. Hvis ikke der bliver kastet til Brown, som er runningback Le’Veon Bell og tight end Heath Miller også oplagte mål. Tidligere Saint Lance Moore har grebet 11 bolde for 156 yards og 2 touchdowns.

På jorden har Steelers en af ligaens bedste våben i runningback Le’Veon Bell. Bell har løbet bolden 195 gange for 951 yards (4. mest i NFL) og 2 touchdowns.

På den defensive side af bolden har Steelers ligaens 13. bedste forsvar, hvis man kigger på tilladte yards. Forsvarets mest taklende spiller er linebacker Lawrence Timmons, som har lavet 94 taklinger(65 solo) og 2 sacks. Det er primært defensive end Cameron Hayward og linebacker James Harrison som leverer sacks. De to har lavet 4 hver.

Steelers har interceptet modstanderen 8 gange. Cornerback Cortez Allen og William Gay har levet halvdelen af dem med to hver.

w13-steelers-stats

Kampstart: 19:00

Stadion: Heinz Field

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Pete Morelli

Saints uniform: hvide jerseys og sorte bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via NFL Gamepass eller ses på TV3 Sport 1.

Hvem har vundet flest kampe?

New Orleans Saints og Pittsburgh Steelers har mødtes 14 gange. Det er blevet til 7 sejre til hver af holdene. I Sean Payton tiden er blevet til 1 sejr og 1 nederlag.

Hvem vandt sidst?

New Orleans Saints vandt den sidste kamp mellem holdene. Saints vandt den 31. oktober 2010 20-10 på hjemmebane i Superdomen.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. NB! Kom gerne med dit bud på kampens MVP. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Kampe i NFC South. Arizona Cardinals @ Atlanta Falcons (kl. 22:05), Cincinnati Bengals @ Tampa Bay Buccaneers (kl. 19:00). Carolina Panthers @ Minnesota Vikins (kl. 19:00)

17 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Mit bud kommer her: Saints(nu er det nu!) – 20+ – Pierre Thomas – Curtis Lofton.

  Svar
 2. Lars Aanaes

  Saints! Kom nu
  20+
  Mark Ingram
  Kenny Vaccaro

  Svar
 3. kangaroo

  SAINTS
  20+
  Marques Colston
  Junior Galette – men mere vigtigt hvem stopper Antonio Brown ???

  Svar
 4. Zyan

  Steelers – 20+ – Shayne Graham – Curtis Lofton

  Svar
  • Zyan

   Det bliver samme taktisk som sidste uge, hvis vi taber får jeg i det mindste et lod.. Selvom det ikke opvejer følelsen af et nederlag 🙁

 5. Salar

  Saints (of course!) – 20+ – Shayne Graham – Galette

  Skal se kampen her i NOLA på en sportsbar sammen med familie og venner; geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
 6. Ulrik Gorm Jensen

  Hvis I skulle give en % på Saints sandsynlighed for sejr, hvad skulle den så være?
  Faktorer: Saints på udebane, Saints har tabt de seneste 3 kampe, Saints har ikke vundet over AFC North (endnu?).

  Svar
  • Zyan

   Jeg ville sige omkring 25% Fordi Big Ben har spillet et par sindsyge kampe den her sæson og grundet vores dårlige form. Samtidig kan Pittsburgh også være et ubehageligt sted at spille desværre.

   For at vinde skal vi i hvert fald have vores run game igang, samtidig skal vores defence virkelig til at mande sig op, hvis vi skal nå noget i denne sæson.

 7. Salar

  Synes 25 procent lyder fornuftigt. Vi er jo desværre stadig hårdt ramt på netop både D- og RB-siden 🙁 Heldigvis ser det ud til det vil holde tørt og ikke alt for windy 🙂
  Og jeg har faktisk ikke været her i NOLA og set en kamp, hvor de har tabt! Så lad os håbe at den statistik ikke bliver brudt 😉
  Uanset hvad vil jeg heppe på the Vikings and the Cardinals…

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
  • Salar

   Go Vikings & Cardinals – gooo….!

 8. Ulrik Gorm Jensen

  Steelers virker meget Saints-like… ved ikke at kunne score TDs på deres drives. Dejligt 🙂
  Skidt at Saints ikke (endnu)har interceptet Big Ben. Tre oplagte INTs pt.
  Geaux Saints!

  Svar
 9. Morten Krøyer

  Jeg synes godt nok det er svært at tro på en saints-sejr efter at have set sidste uges kamp mod Baltimore. Offensive linie var jo nærmest helt væk, og så er det faktisk den første kamp jeg har set, hvor jeg vitterligt synes at defense var helt tabt.

  Jeg håber virkelig, men tror altså ikke på det

  Steelers, 20+, J. Morgan, C. Lofton

  ps. kunne ikke komme her på siden inden kampen, men mit bud er på twitter 😉

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Det er helt i orden. Siden var nede fra 18:29 til 18:38… ifølge mine informationer. Buddet er godkendt 🙂

   Det ser virkelig fornuftigt ud fra Saints side… offensiven med løbet fungere, de korte kast fungere, Saints har ramt lange kast. På defensive harder været en 3 og ud… og en interception (flere muligheder). Det hele virker lidt atypisk for Saints denne sæson… Men jeg kan lide det 🙂

 10. Zyan

  Sindsygt spil af Cameron Jordan! Nick Toon med slick moves

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Ja det var helt vildt. Nu skal det bare holde resten af kampen :-/ Fedt at se Toon komme bare lidt igang for Saints. 2 catches for 17 yards og 1 touchdown.

 11. kangaroo

  Vi blev nok lidt flinke overfor Steelers mod slutningen, så en solid sejr ikke på papiret ligner en solid sejr
  Smukke passing-TD fra Drew Brees, som var helt tilbage i sin topform – og klart min MVP-kandidat
  Dejligt at se Stills og Toon gøre savnet af Cooks umærkeligt – og så synes det som om en af mine favoriter Marques Colston er ved at finde formen igen
  Udover alle disse flotte passing yards er det værd at noterer endnu en 100+ yard kamp til Mark Ingram

  Svar
  • Morten Krøyer

   Jeg tænkte lidt det samme med slutningen, men det er jo nok ikke så tosset igen – defensive rating, points allowed og alt det der er jo ikke vigtigt. Der var nogenlunde styr på kampen, der gik en masse tid med de drives Steelers havde i slutningen og så er der ikke nogen grund til at gå for meget til den og risikere skader

   Glæder mig også over Colston – han er en af mine all-time favorites – og så sad jeg egentlig efter kampen og undrede mig over hvor Ingram havde fundet alle de yards… 😉

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.