steelers2014

New Orleans Saints (4-7) møder søndag Pittsburgh Steelers (7-4) med tidligere Saint WR Lance Moore på holdet. Saints og Falcons er på første pladsen i NFC South, mens Panthers og Bucs er henholdsvis 1/2 og 2 kampe efter. En sejr er dermed ekstra vigtig, hvis holdet vil i slutspillet.

Steelers quarterback Ben Roethlisberger har kastet for 3270 yards denne sæson. Hvilket er 5. mest i hele NFL, Drew Brees har kastet for 3491 yards (3. bedst i NFL). Roethlisberger har kastet 24 touchdowns, mens han kun er blevet interceptet 6 gange. Brees har kastet 22 touchdowns, men er blevet interceptet 11 gange.

Roethlisbergers ynglingsmål er wide receiver Antonio Brown som har grebet hele 88 bolde fra Roethlisberger. Brown har grebet bolde for 1161 yards (2. mest i NFL) og scoret 9 touchdowns. Hvis ikke der bliver kastet til Brown, som er runningback Le’Veon Bell og tight end Heath Miller også oplagte mål. Tidligere Saint Lance Moore har grebet 11 bolde for 156 yards og 2 touchdowns.

På jorden har Steelers en af ligaens bedste våben i runningback Le’Veon Bell. Bell har løbet bolden 195 gange for 951 yards (4. mest i NFL) og 2 touchdowns.

På den defensive side af bolden har Steelers ligaens 13. bedste forsvar, hvis man kigger på tilladte yards. Forsvarets mest taklende spiller er linebacker Lawrence Timmons, som har lavet 94 taklinger(65 solo) og 2 sacks. Det er primært defensive end Cameron Hayward og linebacker James Harrison som leverer sacks. De to har lavet 4 hver.

Steelers har interceptet modstanderen 8 gange. Cornerback Cortez Allen og William Gay har levet halvdelen af dem med to hver.

w13-steelers-stats

Kampstart: 19:00

Stadion: Heinz Field

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Pete Morelli

Saints uniform: hvide jerseys og sorte bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via NFL Gamepass eller ses på TV3 Sport 1.

Hvem har vundet flest kampe?

New Orleans Saints og Pittsburgh Steelers har mødtes 14 gange. Det er blevet til 7 sejre til hver af holdene. I Sean Payton tiden er blevet til 1 sejr og 1 nederlag.

Hvem vandt sidst?

New Orleans Saints vandt den sidste kamp mellem holdene. Saints vandt den 31. oktober 2010 20-10 på hjemmebane i Superdomen.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. NB! Kom gerne med dit bud på kampens MVP. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Kampe i NFC South. Arizona Cardinals @ Atlanta Falcons (kl. 22:05), Cincinnati Bengals @ Tampa Bay Buccaneers (kl. 19:00). Carolina Panthers @ Minnesota Vikins (kl. 19:00)

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.