GAMEDAY: San Diego Chargers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. oktober 2016

New Orleans Saints (0-3) har ikke fået den sæsonstart som vi alle havde drømt om. Nu skal holdet til Californien for at møde San Diego Chargers (1-2).

KAMPSTART 22:25
STADION Qualcomm Stadium
DOMMER Walt Coleman
UNIFORM Sorte jerseys og guld bukser
SE KAMPEN NFL GAMEPASS // TV3+
NFC SOUTH KAMPE CAR at ATL (19:00), DEN at TB (22:05)

Chargers har vundet 7 af de 11 gange holdene har mødtes. Saints har dog vundet 3 af de seneste 4. HC Sean Payton har vundet den ene kamp han har stået i spidser for Saints.

Sidste uge tabte Saints til Falcons med 45-32. Chargers tabte også deres seneste opgør mod Indianapolis Colts med 22-26.

Sidste gang Saints og Chergers mødtes var den 7. oktober 2012, her vandt Saints 31-24. Brees kastede for 370 yards og 4 touchdowns. Tre af disse touchdowns blev kastet til Marques Colston.

Hvem præsterer for Chargers? QB Philip Rivers, RB Melvin Gordon, WR Travis Benjamin, Melvin Ingram, DB Casey hayward og CB Brandon Flowers.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

13 Kommentarer

 1. Zyan

  Chargers – 20-29 – Lutz – Craig Robertson

  Svar
 2. Lars Aanaes

  Saints
  20-29
  Ingram
  Crawley

  Svar
 3. kangaroo

  Håbet er lysegrønt….
  Saints
  30+
  Michael Thomas
  Vonn Bell

  Svar
 4. BoondockSaint

  Saints, 20-29, Brandin Cooks, Craig Robertson

  Svar
 5. Mads Boje

  Saints, +30, Fleener, Robertson

  Svar
 6. Salar

  Saints – 20-29 – Lutz – Ken Crawley

  Svar
 7. Morten Krøyer

  Chargers, 30-39, Ingram, Robertson

  Svar
 8. Lars Aanaes

  Hold op hvor er det vigtigt!

  Svar
 9. kangaroo

  Hvilken lettelse….
  En sejr og så på den måde

  Er der 1/2 point for at Vonn Bell blev #2 med 6 tacklinger
  Måske var denne kamp vendepunkt for nogle af de nye
  BW Webb er ikke “helt ny” – men dejlig interception

  Svar
 10. BoondockSaint

  Vigtig sejr, men desværre også en heldig sejr. Havde det ikke været for de to sene fumble recoveries, havde vi jo ikke haft en chance, men tabt kampen med min. 13 point. Defense så bedre ud, men der er stadig ingen der er i stand til at lave en 1on1 tackle i åben bane. Det er bekymrende. Håber det her var startskuddet til fremgang

  Svar
  • kangaroo

   Du kan have ret i at det var en heldig sejr
   – men efter at vi har tabt et par kampe sent på “dumme” fejl
   må det være på tiden at heldet var med os

   Vort forsvar mangler forsat MEGET
   – men jeg synes nogle af de yngre kræfter forsøgte at vise hvad de kan
   Det er vigtigt for som du nævner “de gamle” viser forsat store svagheder

 11. Rise up

  Hvilke kampe har I tabt “sent på dumme fejl”? Mod Raiders var det ikke en dum fejl – I blev bare out-coached og bitch-slapped af DelRio. Giants? I blev kontrolleret med fin clock-management (Det er svært at styre når man ikke kan stoppe et hold pige-spejdere med defense). Eller var det Falcons-kampen du mente? Så du overhovedet den kamp? Slut-scoren viser ikke engang den fulde historie: I var slået fra start til slut! Seks Falcons drives med 6 TDs (inkl. Dion’s pick-six) og 1 FG til følge… I var endda heldige at Freeman ikke løb den ind en ekstra gang, men valgte at trække tiden i stedet… Hvordan kan du kalde nogle af de nederlag uheldige?… Men jeg medgiver at I var heldige mod the Bolts.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.