KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: Tampa Bay Buccaneers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 10. december 2016

New Orleans Saints (5-7) tager til Tampa, for at møde divisionsrivalerne fra Tampa Bay Buccaneers (7-5). Er slutspillet udenfor række vidde eller kan Saints komme tilbage i kampen om NFC South titlen? Geaux Saints (og Rams!).

KAMPSTART 22:25
STADION Raymond James Stadium
DOMMER Walt Anderson
UNIFORM Hvide jerseys og sorte bukser
SE KAMPEN NFL GAMEPASS / Viaplay
NFC SOUTH KAMPE SD at CAR (19:00), ATL at LA (22:25)

Saints fører serien af kampe mod Buccaneers med i ialt 30 sejre mod Bucs 18. Saints har også haft godt fat i sørøverne, da Saints i de sidste ni kampe har vundet de otte.

Sean Payton er 13-7 mod Bucs som head coach, mens det bliver Dirk Koetter første kamp som head coach mod Saints.

Sidst holdene mødtes var den 13. december 2015. Her vandt Saints i Tampa med 24-17. Drew Brees kastede for 312 yards og to touchdowns. WR Marques Colston greb begge touchdowns for Saints.

Bucs QB Jamies Winston har kastet 3180 yards og 12 touchdowns. Brees har 3913 yards (bedst i NFL) og 30 touchdowns (bedst i NFL) for sæsonen. På jorden løber Doug Martin bolden mest for Buccaneers. Martin har løbet 105 gange for 313 yards og 2 touchdowns. På Saints side er det Mark Ingram som har løbet bolden 143 gange for 758 yards og 3 touchdowns. I luften er det Bucs farlige WR Mike Evans som griber bolden. Evans har 76 modtagelser (tredje mest i NFL).for 1058 yards (og tredje mest i NFL) og 10 touchdowns (anden flest i NFL). Saints rookie WR Michael Thomas har 69 modtagelser for 831 yards og 7 touchdowns.

Defensivt er Bucs farlige gennem Gerald McCoy som har lavet 7 sacks denne sæson. Cameron Jordan har lavet flest for Saints med 5. Bucs har tre spillere som har lavet 2 interceptions, mens saints har to, nemlig S Kenny Vaccaro og CB Sterling Moore.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

7 Kommentarer

 1. Salar

  Saints – 20-29 – Lutz – Vaccaro

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
 2. kangaroo

  Sæsonen kan ikke være over allerede….

  Saints
  30-39
  Michael Thomas
  Vonn Bell

  Svar
 3. Zyan

  Saints – 30+ – Lutz – Vaccaro

  Svar
 4. Lars Aanaes

  Bucs
  Saints 20-29
  Snead
  Bell

  Svar
 5. Morten Krøyer

  Bucs, 20-29, Hightower, Anthony

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.