Hvem er de 22 – 27 spillere ?

af | 23. marts 2012 | 1 Kommentar

Ud over linebacker Jonathan Vilma som havde udlovet 10.000$ bounty for Brett Favre forud for NFC finalen i 2009. Så har det været småt med navngivne spillere som NFL eftersigende har beviser imod.

Der er nu dukket tre navne yderligere op.

Ifølge Adam Schefter, som i et radio show på ESPN, gav yderligere tre navne som NFL har beviser imod. Det drejer sig om DE Will Smith, LB Scott Fujita (Cleveland Browns) og DE Charles Grant (ude af NFL).

Der er dermed ikke flere navne ude i øjeblikket, så hvem er de 18 til 23 andre spillere det drejer sig om vides ikke endnu.

Adam Schefter fortalte i interviewet på ESPN ikke noget om hvornår straffene til de involverede spillere vil offentliggøres, men det kommer ifølge Schefter til at tage noget tid før NFL er klar bl.a pga. af samarbejdet med NFLPA.

1 Kommentar

Læs mere …

New Orleans Saints uniform

New Orleans Saints uniform

New Orleans Saints er kendt som the black and gold, men er det egentlig deres foretrukne uniform kombination?

NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

Det ser desværre ikke ud til, at vi får New Orleans Saints mod Atlanta Falcons på dansk tv den kommende uge. Men lige i øjeblikket er viaplay kampen ikke offentliggjort, så der er fortsat en mulighed. 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest