Velkommen Saints Fan – Vi har fanpoints tilbage på siden denne sæson, så husk at logge ind (eller opret profil) og få dine fanpoints, Who Dat!

Hvem er de 22 – 27 spillere ?

af 23. marts 2012Blogs1 Kommentar

Ud over linebacker Jonathan Vilma som havde udlovet 10.000$ bounty for Brett Favre forud for NFC finalen i 2009. Så har det været småt med navngivne spillere som NFL eftersigende har beviser imod.

Der er nu dukket tre navne yderligere op.

Ifølge Adam Schefter, som i et radio show på ESPN, gav yderligere tre navne som NFL har beviser imod. Det drejer sig om DE Will Smith, LB Scott Fujita (Cleveland Browns) og DE Charles Grant (ude af NFL).

Der er dermed ikke flere navne ude i øjeblikket, så hvem er de 18 til 23 andre spillere det drejer sig om vides ikke endnu.

Adam Schefter fortalte i interviewet på ESPN ikke noget om hvornår straffene til de involverede spillere vil offentliggøres, men det kommer ifølge Schefter til at tage noget tid før NFL er klar bl.a pga. af samarbejdet med NFLPA.

1 Kommentar

Måske syntes du om dette …

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.