Hvem skal være Saints næste head coach?

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. januar 2022

Det har været en hård uge for Saints fans. Sean Payton valgte onsdag den 26. januar at trække sig som head coach.

Det store spørgsmål er nu, hvem skal være Saints næste head coach?

Der er en og.åbenlys kandidat. Nemlig Saints egen defensiv koordinator Dennis Allen.

Bliver Dennis Allen Saints næste head coach?
Dennis Allen.

Allen kender Saints system, og har ikke mindst været et af Saints største plusser denne sæson. Nemlig Saints forsvar, som er et af ligaens bedste. Han har respekten fra alle spillere og var Saints head coach mod Tampa Bay Buccaneers. En kamp som Saints vandt 9-0. Allen har også Oakland Raiders head coach fra 2012 til 2014. Allen havde dog ikke den store succes i Oakland. Her sluttede hans hold 4-12, 4-12 og efter en 0-4 start på 2014 sæsonen blev Allen fyret.

Men selv om Sean Payton og mange spillere anbefaler Allen, så kigger Saints genereal maneger Mickey Loomis også på andre kandidater.

Bliver Pete Carmichael Saints næste head coach?
Pete Carmichael

En anden intern kandidat kunne også være Pete Carmichael, som har været offensiv træner for Saints siden Payton kom til New Orleans i 2006. Carmichael var quarterback coach i 2006, han fik så også ansvaret for kaste angrebet i 2007-2008. Og fra 2009, hvor Saints vandt Super Bowl, har Carmichael været Saints offensiv koordinator.

Loomis har også kig på kandidater uden for Saints bygning. Her har det været navne som tidligere Saints defensiv træner Aaron Glenn, Buccaneers offensiv koordinator Byron Leftwich og nu senest også tidligere Miami Dolphins head coach Brian Flores. Flores er dog en af finalisterne til head coach positionen for New York Giants. Så om det interview, når at blive til noget må tiden vise.

2 Kommentarer

  1. Ulrik Jensen

    Jeg er krydser også fingre for Dennis Allen. Alt andet virker for mig ulogisk. Men Saints tager sig god tid. Nu er Eric Bieniemy også i spil. Det bliver super interessant – og den beslutning skal bare være den rigtige.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.