Mark Ingram ved betydningen af denne sæson

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 28. juli 2014

God formiddag Saints fans! Så blev den første “rigtige” træning overstået. Holdet havde for første gang mulighed for at træne med pads på. Heldigvis er der ingen skader at rapportere.

Ifølge medierne som overværede træningen, er det nu tydeligt at se på RB Mark Ingram at denne sæson bliver vigtig for hans fremtidige NFL karriere. Ingram blev valgt af Saints i første runde af 2011 draften.

Hvis man søger nettet og de sociale medier er man helt sikkert faldet over dette imponerende defensive spil af Champ Bailey og Rafael Bush. Hvis ikke så se det her.

På NOS.com giver Sean Payton dig en recap af søndagens træning(video).

På NOLA.com skriver Larry holder om Champ Bailey og hans tydelige passion for football. Holder skriver også om hans fem ting han lagde mærke til ved søndagens træning. Dette er bla. kicker pladsen og hvem der får den. Shayne Graham og Derek Dimke kæmper om den plads. De har begge været perfekte de sidste dage, og Holder mener at en enkelt misser kan afgøre, hvem der vinder pladsen på rosteren.

På ESPN.com skriver Mike Triplett om WR Joe Morgan og hvordan han giver tilbage til fans ved training camp. Du finder også Tripletts rapport fra dag 3 af Saints TC.

QB Konkurrence

Fra de sociale medier

De næste dages program:

Mandag og tirsdag er der normal træning, mens spillerene har fridag på onsdag.

På lørdag spilles “black and gold scrimmage”.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.