Guldjakken – fra Struer til Hall of Fame’ er filmen, du skal se, hvis du er til NFL og har fulgt noget af Morten Andersens karriere i NFL.

Dokumentarfilmen går helt tæt på NFL-kickeren Morten Andersen i dagene, hvor han optages i Pro Football Hall of Fame. Det er første gang, at et kamerahold har været så tæt i hælene på en af de over 300 medlemmer af Hall of Fame, i de dage, hvor de optages og hyldes for deres karriere.

Der er optagelser fra Struer, optagelsesdagen i Hall of Fame i Canton, Ohio og New Orleans, hvor Andersen i 1982 begyndte karrieren hos Saints.

Morten Andersen viser sider og fortæller historier, som selv den største NFL- og Morten Andersen-fan ikke har set eller hørt før. Om glæderne, de hårde tider og prisen for at tage rejsen fra Struer i 70’erne til amerikansk fodbolds ypperste hæder i Hall of Fame.

Er der andre der vil med ind at opleve dette? Kunne i givet fald være hyggeligt at mødes til eventet ?⚜️? Så kan i ikke skrive i kommentarfeltet såfremt der skal bestilles fælles billetter?

Who Dat?!

 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.