New Orleans Saints ansætter ny special teams koordinator

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. februar 2019

New Orleans Saints har mandag ansat ny special teams koordinator. Det bliver den mange årige special teams koordinator fra Miami Dolphins Darren Rizzi, som skal tager over for Bradford Banta og assistenterne Kevin O’Dea og Mike Westhoff.

Rizzi har de seneste to sæsoner været i Miami og været special teams koordinator for Miami Dolphins. I 2017 blev Rizzi assistent head coach, og har været dette for Dolphins de seneste to sæsoner.

Gennem de sidste otte sæsoner har Rizzi været en af de bedre special teams trænere i ligaen, og hans enheder har ført NFL i blocked punts og været næst bedst i blocked kicks.

Rizzi overtager en stærk special teams enhed. Kicker Wil Lutz som denne sæson slog Morten Andersenrekord (25) for flest field goals i træk. Har ramt 28 af 30 field goals. Lutz er restricted free agent. I punter Thomas Morstead har Saints også en stærk punter. Morstead for ligaen i net yards denne sæson. Saints draftede Morstead i 2009.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.