New Orleans Saints er i NFC finalen for tredje gang

af | 16. januar 2019

For blot tredje gang er New Orleans Saints i en NFC finale. Sidst Saints spillede vandt holdet 31-28 i overtime over Minnesota Vikings og kom dermed i holdets eneste Superbowl.

Tre år forinden, i Sean Payton og Drew Brees første sæson i New Orleans, havde Saints også nået NFC finalen. Desværre var Chicago Bears på udebane, en for stor mundfuld for holdet, som tabte denne kamp 14-39.

Saints og Los Angeles (tidligere St. Louis) Rams har mødt hinanden én gang i playoffs før denne kamp. Det var tilbage i 2000, hvor Saints på hjemmebane slog St. Louis Rams med 31-28. Rams har dog flest sejre indbyrdes, og fører denne serie af kampe med 41-34. Sidst Saints og Rams mødtes var i denne sæsons uge 9 og her vandt Saints med 45-35.

Det er tiende gang Rams er i NFC finalen. Sidste var 2001, hvor Rams mødte Philadelphia Eagles.

Desværre, der er ikke nogen afstemninger aktive i øjeblikket.

0 kommentarer

Læs mere …

Superdomen skifter sponsor

Superdomen skifter sponsor

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

Superdomen i New Orleans hedder officielt ikke længere Mercedes-Benz Superdome. Det blev også visuelt officielt, da typografien udenpå Superdomen i torsdags blev taget ned. Mercedes-Benz har været sponsor på Superdomen i ti år, men indgik i 2017 en aftale med Atlanta...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest