New Orleans Saints ser ufatteligt stærke ud med Drew Brees tilbage

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 6. november 2019

Drew Brees klarede sig tilbage fra hans skade hurtigere end forventet, og med ham tilbage på holdet, ser de ud til at kunne klare alt.

Grundet Drew Brees skade i tommelfingeren, som han tilegnede sig i runde to mod Rams, har han siden starten af sæsonen, været nødsaget til at overlade nøglerne til New Orleans Saints offensiv i Teddy Bridgewaters hænder. Oprindeligt havde Saints varslet at Brees måtte sidde ude indtil runde 10, men han kom sig altså meget hurtigere end forventet, og kunne allerede spille i runde otte, hvor han hjalp holdet med at smadre Arizona Cardinals 31-9.

På trods af først lige at have kommet sig over hans skade i kastehånden, lignede han en mand der aldrig havde siddet ude. Han var fuldstændig outstanding i hans comeback for Saints, hvor han gik 34-af-43 til 373 yards, tre touchdowns og kun en interception. Han guidede altså New Orleans til en meget dominerende sejr, og sendte dermed Sean Paytons tropper op på 7-1 i sæsonen.

Med sejren over Cardinals beviste holdet, at de er ved at finde frem til noget rigtigt godt, som allerede startede med Bridgewater i Brees fravær. The Saints ligner et af de allerbedste hold i NFL for tiden, og hvis de fortsætter det gode spil, er det ikke til at vide, hvad det skal føre til. Kigger vi hos bookmakerne, er de også begejstrede for Saints spil, hvilket for eksempel viser sig hos bet365, der tilbyder betting på amerikansk fodbold. De har nemlig New Orleans som en af de helt store favoritter til at vinde Super Bowl i år med odds 5.50.

Holdet har da også vist, at de er i stand til at vinde på mange forskellige måder. Selv med Brees skadet, kunne man tydeligt se, at det er et meget velbalanceret og ekstremt talentfuldt hold, som Sean Payton har fået stablet på benene. Lige meget hvilken facet af spillet man kigger på, så har de hvad der skal til for at være succesfulde. Hele vejen lige fra defensiven til det offensive spil.

Selvom Bridgewater har været en god stand-in for Brees, så sidder man stadig med en fornemmelse af, at Brees kan tage dem til det næste niveau. Det understregede han blot med en stor fed streg i comeback-kampen mod Cardinals. Holdet spillede med en vis ro i sit spil, som man ikke rigtigt fornemmede med Bridgewater, og det kan vise sig at blive afgørende.

Det meste af snakken i medierne i år har handlet om San Francisco 49ers og New England Patriots, der også har haft en god sæson. Men på trods af hvor godt de end har spillet, så har de stadig ikke spillet på New Orleans Saints niveau. De har nemlig vist sig at være det bedste hold i NFL indtil videre, og hvis de fortsætter deres vilde udvikling med Brees, der stadig må forventes kun at blive bedre, når han er 100% tilbage i kampform, så er der meget stor chance for, at vi får dem at se i Super Bowl for første gang siden 2010.

Emner: R

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.