New Orleans Saints’ vinderchancer for NFL-sæsonen 2019/20

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 11. maj 2019

NFL-sæsonen 2019/20 går i gang den 5. september, og New Orleans Saints spiller deres første kamp mod Houston Texans. Vi ser lidt på, hvem de første modstandere er, og giver et bud på holdets chancer i øvrigt i resten af sæsonen. 

New Orleans Saints Quarterback, Drew Brees

“New Orleans Saints Quarterback, Drew Brees” (CC BY 2.0) by tammy anthony baker

New Orleans Saints spillede i 2018-sæsonen sin 52. sæson i NFL, og det blev en glimrende en af slagsen. De vandt suverænt Syddivisionen i NFC-konferencen og slog også de regerende mestre fra Philadelphia Eagles med 20-14 i slutspillet. New Orleanserne måtte dog se sig slået i semifinalen, playoffkampen og NFC Championship-spillet mod Los Angeles Rams i overtiden med 23-26. 

For New Orleans Saints første modstander Houston Texans var 2018-sæsonen deres 17. i NFL, og de vandt Syddivisionen i AFC. Herefter blev de dog slået ud allerede i første runde af slutspillet af Indianapolis Colts, som ellers blot var kommet videre på et wild card.

Udover at New Orleans Saints har hjemmebanefordel i første kamp i den nye sæson, spiller dette nok også ind på den favoritrolle, de indtager i første kamp mod Houston Texans. Dette afspejler sig også i oddsene som på for eksempel betting siden Rizk giver 1.35 i tilfælde af sejr til hjemmeholdet, mens sejr til Houston Texans giver pengene 3.20 gange igen.  På kasinobonus Danmark kan du finde anbefalinger til mange flere bettingsider der giver dig mulighed for at spille på flere af New Orleans Saints kampe. 

Hvem vinder Superbowlen 2020?

Hvad New Orleans Saints overordnede chancer angår, spår bookmakere som for eksempel LeoVegas, at de har rimelige chancer for at løfte Superbowl-trofæet. New England Patriots har lige nu de bedste odds med 8.00 tæt fulgt af Kansas City Chiefs med odds 9.00, Los Angeles Rams med 10.00 og New Orleans Saints med 10.00. Som vinder af NFC-mesterskabet 2020 ligger Los Angles Rams og New Orleans Saints her begge med odds 5.00. Hos Rizk spåes New Orleans Saints de samme chancer for at vinde Superbowlen. Her er det igen New England Patriots, som giver de laveste odds, 7.00, mens Los Angeles Rams giver 8.50, Kansas City Chiefs odds 8.50, mens New Orleans Saints giver en smule lavere odds hos LeoVegas med 9.00. Rizk mener, at Los Angeles Rams vinder NFC-mesterskabet til odds 4.75 skarpt efterfulgt af New Orleans Saints til odds 4.90. 

https://www.flickr.com/photos/keithallison/22628906367/

“Drew Brees” (CC BY-SA 2.0) by Keith Allison

Hvad kan influere New Orleans Saints vinderchancer i 2020?

New Orleans Saints har en god kombination af unge talenter, erfarenhed og dygtighed på trænerbænken. Sean Payton har været cheftræner siden 2006 og var manden, som i 2009 førte holdet til deres første Superbowl-triumf. Herudover har quarterbacken Drew Brees også haft stor indflydelse på tidligere sæsoners succes. Efter at have underskrevet en kontrakt til 50 millioner USD i marts 2018, fik klubben værdi for pengene med en rekordsættende pass-completion-procent på 74,4%. I alt lavede han i løbet af 15 kampe 364 completions, gjorde 489 forsøg, knapt 3.992 passing yards, 32 passing touchdowns og fem interceptions. Men Drew Brees er i dag over 40 år, så det er spændende, hvor længe han holder eller hvornår han vælger at stoppe karrieren. Herudover kan holdets succes blive påvirket af de sædvanlige faktorer som spillerskader, salg af talenter og almindelig sæsonpræget med- og modgang. 

Emner: R

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.