Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Payton som kommentator i 2012

af 25. marts 2012Blogs

ProFootballTalk fortæller idag at FOX sports overvejer at give Saints head coach et kommentator job i 2012. Sean Payton bliver suspenderet far den 1. april og til og med dagen for SuperBowl XLVII.

NFL har kommenteret med at Sean Payton er suspenderet fra at arbejde i NFL i en sæson, men alt uden om NFL er ikke noget NFL vil blande sig i.

Så måske ser vi Sean Payton kommenterer… New Orleans Saints!

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.