Randy Moss besøger Saints – updated

Skrevet af Stefan Vestergaard

Skrevet af Stefan Vestergaard

den 6. marts 2012

Randy Moss vil senere idag besøge New Orleans Saints, og dermed er Saints de første på jagten efter at få ham på holdet.

Randy Moss offentliggjorde sidste måned, at han er igang med et comeback til NFL. Drew Brees og co. havde sidste år, det nok mest eksplosive angreb, og Drew Brees slog, som vi alle ved, Dan Marino’s gyldne rekord, for flest kasted yards på en sæson.

Næste sæson vil Saints med næsten 100% sikkerhed mister Marques Colston og Robert Meachem, da de begge har kontrakudløb, og “tagget” gik til Drew Brees. Med de to receivere ude, er der et hul på Saints’ receiver plads. En plads som Randy Moss kan nemt kan tage.

Randy Moss imponerede i høj grad til hans work-out, bland andet løb han en 40 yard dash på 4.40, hvilket er en hurtig tid for en 35 årig receiver. Randy Moss greb også over 50 bolde til gårsdagen work-out. Randy Moss skulle have haft en samtale med Saint’s general manager Mickey Loomis og Sean Payton.

 

4 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Det ville være et trist senarie… Saints uden Colston 🙁

  Men gad vide om Saints ikke finder en løsning og beholder en af de to ovennævnte WRs?

  Jeg har min fingre krydset.

  Svar
 2. Stefan Vestergaard

  Helt enig, kommer til at savne Colston meget i vores angreb!

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  En anden ‘lille’ detalje ved dagens workout af Randy Moss, var at det tidligere anden runde valg QB Brian Brohm (Packers / Bills )også viste hvad han kunne.

  Svar
 4. BoondockSaint

  Hvis Saints signer Moss vil jeg grine af sorg indtil han trækker sig tilbage endnu engang. Manden tror han er større end spillet, og det hører ikke hjemme i sport. Har ingen respekt for Moss’ personlighed.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.