Randy Moss vil senere idag besøge New Orleans Saints, og dermed er Saints de første på jagten efter at få ham på holdet.

Randy Moss offentliggjorde sidste måned, at han er igang med et comeback til NFL. Drew Brees og co. havde sidste år, det nok mest eksplosive angreb, og Drew Brees slog, som vi alle ved, Dan Marino’s gyldne rekord, for flest kasted yards på en sæson.

Næste sæson vil Saints med næsten 100% sikkerhed mister Marques Colston og Robert Meachem, da de begge har kontrakudløb, og “tagget” gik til Drew Brees. Med de to receivere ude, er der et hul på Saints’ receiver plads. En plads som Randy Moss kan nemt kan tage.

Randy Moss imponerede i høj grad til hans work-out, bland andet løb han en 40 yard dash på 4.40, hvilket er en hurtig tid for en 35 årig receiver. Randy Moss greb også over 50 bolde til gårsdagen work-out. Randy Moss skulle have haft en samtale med Saint’s general manager Mickey Loomis og Sean Payton.

 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest