Saints afholder training camp på The Greenbrier resort

af 4. marts 2016Nyheder

Det bliver for igen i år The Greenbrier resort som får fornøjelsen af at afholde New Orleans Saints training camp. Dette rapporterer bla. Pro Football Talk.

Der har ellers været tale om at Saints ville flytte training camp hjem på deres eget trænings anlæg på Airline drive. Hvilket rigtig mange Saints fans gerne så.

Efter to sæsonen på The Greenbrier, har Saints ikke klaret sæsonerne godt efterfølgende. Det er begge gange endt med 7-9 kampstatistik og ingen playoff plads. Dette afholder dog ikke Saints for at vende tilbage for en tredje training camp på The Greenbrier.

En af de vigtigeste grunde for Sean Payton er, at vejret betydeligt mere træningsvenligt i West Virginia, end der er i Louisiana i juli og august.

Der er endnu ikke en dato for, hvornår Saints starter deres training camp for 2016. Men det ligger typisk i den sidste uge af juli måned.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Denver Broncos

GAMEDAY: Denver Broncos

New Orleans Saints (8-2) er taget til Colorado for at møde Denver Broncos (4-6). Saints har i øjeblikket NFCs første seed, og skal med en sejr forsøge at holde fast i dette.

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

New Orleans Saints bedste cornerback Marshon Lattimore er questionable før kampen mod Atlanta Falcons. Det blev klart, da Saints udgav deres sidste skadesrapport før kampen. Lattimore har i ugens løb kun trænet begrænset med. Saints må undvære tight end Josh Hill,...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.