Saints fristiller Martez Wilson

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 23. oktober 2013

Saints har idag fritstillet OLB Martez Wilson, for at få plads til QB Ryan Griffin fra practice squad.

Sean Payton fortalte at det var en af de svære beslutninger, men han er sikker på at Wilson får en roster spot på et andet hold.

Saints draftede Martez Wilson i tredje runde af 2011 draften, og har spillet 33 kampe, men kun startet én. Wilson nåede at lave 33 taklinger, 5 sacks, 2 PassD og 1 forced fumble.

Wilson har i år spillet med i 4 kampe, lavet 4 taklinger og et sack for Saints.

OPDATERING: Wilson hentet til Oakland.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.