Saints holdkaptajner annonceret

af | 4. september 2014

Thomas Morstead

New Orleans Saints har udvalgt deres seks holdkaptajner for 2014.

Denne sæson er der to nye ansigter blandt de udvalgte. På offensiven er det QB Drew Brees og OT Zach Streif som er valgt, mens den defensive side har en ny kaptajn. LB Curtis Lofton forsætter, mens OLB Junior Galette er ny kaptajn fra 2014. Galette overtager rollen fra safety Malcolm Jenkins, som skiftede til Philadelphia Eagles i offseason.

På special teams er punter Thomas Morstead og Ramon Humber valgt. Det er Morsteads første sæson som holdkaptajn.  Morstead overtager rollen fra Will Herring som ikke fik ny kontrakt med Saints.

0 kommentarer

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest