KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints kom rigtig godt igennem første quarter af sæsonen

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 2. oktober 2019

New Orleans Saints (3-1) kom rigtig godt igennem første quarter af dette års NFL sæson. Med tre sejre i et af NFLs sværeste første quarter programmer og med en skadet quarterback, så har Saints stadig fundet en vej til at vinde tre af fire kampe.

Saints vandt for første gang i mange år deres åbningskamp. De vandt 30-28 over Houston Texans (2-2) på et langt Wil Lutz field goal i de sidste sekunder. 

Derefter en tur ud på vestkysten for at møde Los Angeles Rams (3-1) i NFC finale revanchen. Her bliver quarterback Drew Brees skadet og Teddy Bridgwater må tage over. Saints taber kampen med 9-27, og mange Saints fans syntes måske at sæsonen allerede er ovre. Det er den dog langt fra. I den efterfølgende kamp, ude mod Seattle Seahawks (3-1), har Sean Payton og Saints trænerstab lavet den perfekte gameplan. Saints spiller en komplet kamp i alle tre faser, og vinder 33-27 (et resultat som langt fra var så tæt som det lyder).

Hjemme igen i Superdomen. Men det bliver ikke lettere for ubesejrede Dallas Cowboys (3-1) kommer på besøg. Igen en god gameplan, hvor Cowboys stjerner ikke for meget. Marshon Lattimore lukker helt ned for wide receiver Amari Cooper og running back Ezekiel Elliot for blot løbet 35 yards på 18 forsøg mod et stærkt spillende Saints forsvar ført an af Cameron Jordan

Med 3-1 er Saints nummer ét i NFC South, hvor Tampa Bay Buccaneers (2-2) er to’er, Carolina Panthers (2-2) nummer tre og Atlanta Falcons(1-3), som ikke har fået den bedste start er nummer fire.

I andet quarter af sæsonen er modstanderne: hjemme mod Buccaneers (2-2), ude mod Jacksonville Jaguars (2-2), ude mod Chicago Bears (3-1) og hjemme mod Arizona Cardinals (0-3-1). Derefter har Saints deres bye uge.

Hvor mange af de næste fire kampe kommer Saints til at vinde? og hvordan kommer Drew Brees tilbage? Giv dine bud i kommentarerne herunder.

[poll id=”186″]

 

 

2 Kommentarer

  1. kangaroo

    Det kunne blive 4-0 i de næste kampe, selv om TB fik lidt ild i røven i denne weekend
    Umiddelbart synes Bears at være den største hindring, men hvis vores D holder stilen fra Dallas-kampen er det svært ikke at se Saints som #seeded til playoff

  2. Ulrik Jensen

    Jeg håber selvfølgelig på en 4-0 i andet quarter. Men kampen på søndag bliver svær og udekampen i Chicago. Vi skal vinde over Jaguars og Cardinals.
    Jeg er også spændt på at se om Brees bliver klar før tid, før BYE ugen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.