Sekund(er)

Saints satte en stopper for Giants win streak

Skrevet af Ulrik Gorm

den 18. december 2023

New Orleans Saints havde endnu en must-win kamp foran sig. Og Saints viste tydeligt, hvor sultne for en sejr de var. Dermed slutter Giants win streak også.

Selvom Saints ikke fik sat en masse point på tavlen i første halvleg, markede Saints forsvar sig. I første kvarter gav linebacker Demario Davis en forsmag på, hvad der var i vente for New York Giants quarterback Tommy DeVito. Davis lavede nemlig sit ene sack i kampen. Davis havde yderligere to TFL mod Giants angreb.

I andet kvarter scorede Saints deres første point, da quarterback Derek Carr fandt receiver Kieth Kirkwood i endzonen. Det skulle blive Saints eneste point i første halvleg. Saints havde lagt pres på Giants angreb gennem hele andet kvarter, med hele tre sacks af Tanoh Kpassagnon, Carl Granderson og rookie Bryan Bresee. Og selvom Giants reducerede til 7-6 inden halvleg, var det Saints der vist det bedste spil.

Tanoh Kpassagnon havde 3 sacks da Saints sluttede Giants win streak.

I tredje kvarter kom scoring i gang. Carr fandt tight end Juwan Johnson i endzonen, og kicker Blake Grupe scorede på 50-yard field goal. Saints angreb så effektivt ud og Carr så ud til at finde sine receivere. Carr ramte på 23 af sine 28 kast for 218 yards og 3 touchdowns.

Jimmy Graham scorede igen, da han greb en bold fra Carr i fjerde kvarter. Graham har nu grebet seks bolde denne sæson, og scorede touchdown på fire af dem. De sidste to modtagelser er resulteret i første downs.

Saints vinder 24-6 over Giants, og har en kort uge. Los Angeles Rams venter i årets sidste thursday night kamp. Kampen spilles natten til fredag kl. 02:15. Husk også at deltage i afstemningen om kampens MVP. Du stemmer med en kommentar i artiklen.