Saints vælger cornerback i anden runde

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 10. maj 2014

New Orleans Saints valgte cornerback Stanley Jean-Baptiste med det 58. pick i dette års draft. Morten Andersen annoncerede valget på podiet i Radio City Muisc Hall.

Stanley Jean-Baptiste er en cornerback som nogen mente kunne gå allerede i første runde. Jean-Baptiste er en høj cornerback(188 cm). Jean-Baptiste spillede oprindeligt wide receiver, men efter et skift fra Fort Scott Community College til Nebraska, blev han konverteret til cornerback.

Jean-Baptistes styrker ligger i:
God fysik i mand til mand.
God balance og krops kontrol.
God til at takle.

Hans svagheder er:
Små hænder.
Ikke så stærk som hans størrelse indikere.
Stive hofter.

6639482

Mike Mayocks hurtige analyse af valget:

Med sine 193 cm og 98 kg, er han en ideal NFL corner. Han minder om Richard Sherman, da han også er en konverteret wide receiver, men han størrelsen som Brandon Browner. Jeg tror at Rob Ryan kan gøre ham til en fremtidig all-pro.

Stanley Jean-Baptiste highlights

NB! Saints handlede som bekendt holdes tredje runde valg til Arizona Cardinals for at komme højere op i første runde. Med det 91. pick valgte Arizona WR John Brown fra Pittsburgh St.

Hvad syntes du valget af Stanley Jean-Baptiste?

2 Kommentarer

  1. kangaroo

    Da Saints ikke snuppede ham i første runde som jeg troede er jeg tilfreds med at han stadigvæk var mulig i 2. runde. Han bliver perfekt i Ryan defense og kan dække den #3 safetysom de bruge i nogle plays

    Svar
    • Ulrik Gorm Jensen

      Ifølge Mayock lyder Jean-Babtiste også som noget af spiller, hvis man kombinere Sherman og Browner i én. Det tyder på at vi Saints bliver gode mod kast i år. Byrd, Vaccaro, med CB 1 og 2 i Lewis og Bailey… SJB som backup sammen med Robinson, White, Davis og Wade. Det ser godt ud.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.