KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Se hvilke spillere som forbedres under Spagnuolo!

Skrevet af Stefan Vestergaard

Skrevet af Stefan Vestergaard

den 23. januar 2012

Undertegnede er den nye skribent her på NOS.DK – Håber i kan lide min første blog.

Her ser jeg på hvilke spillere jeg forventer en positiv forbedring i næste sæson, nu hvor Spagnuolo er blevet vores defensive coordinator. Steve Spagnuolo kører samme system, som den tidligere defensive coordinator Greg Williams, nemlig et 4-3 system, med 4 linemen, og 3 linebackers.

Unden Greg Williams tiden, blitzede man så meget, at det var en overraskelse når man ikke gjorde det. Greg blitzede med de 4 linemen, og de 3 linebackers, Men nu vil Spagnuolo droppe de 3 linebacker blitz, og køre dem ned i coverage. Dette vil forhåbeligt medføre mindre big plays, som har været Saints defense akillessene de seneste to år.

Dette nye system, vil gøre at nogen spillere på linebacker positionen og i vores secondary, vil få godt ud af dette system.

Safety Malcolm Jenkins er en af de spillere der vil nyde dette nye system, Jenkins er kendt for at være en klog og instinktiv, og spille utrolig aggressivt. Dog har Jenkins ikke haft en interception  i denne nu afsluttet sæson, men føre holdet i tacklinger. Jenkins spillede store dele af sæsonen i midt field, da Greg Williams brugte Roman Harper som en ekstra blitzer. Nu hvor Jenkins får ekstra hjælp i coverage, kan vi forvente at se mange store spil fra ham i næste sæson.

Cornerback Jabari Greer er en af de mest undrevurede cornerbacks i ligaen, mest grundet hans forholdsvis lille størrelse. Men trods han størrelse, bliver Greer næsten altid sat op imod modstandernes top receiver. Jeg tror vi kan forvente at se Greer få flere interceptions og stoppet bolde, da hjælp med coverage vil gøre at Greer kan undercut en receivers rute nemmere, og dermed intercept den eller bare slå den ned.

Linebacker Jo-Lonn Dunbar har vist i denne sæson, at han er en af vores top linebackers, og tog Jonathan Vilma’s plads, da han var skadet og missede nogen kampe. Dunbars styrke er blitz og coverage, begge ting Spagnuolo forventer, og udnytter til det fuldeste, af en linebacker. Dunbar bliver free agent, men forventes at han forbliver en Saints.

Defensive End Will Smith havde et forholdsvis dårligt år, med kun 6.5 sacks, hvilket var fordobbelt for blot få år siden. Jeg forventer Smith får et ordenligt boost i hans stats næste år, grundet at hele secondaryen samt linebackerne går i coverage, og giver Smith de ekstra sekunder, han desperat har manglet i år. Smith har været få centimeter fra mange sacks i år, men quarterbacken har kunne finde en åben recevier, grundet Greg Williams man coverage. Med dette nye system, vil Smith havde de ekstra sekunder, der vil gør at hans stats vil stige meget, og komme tilbage i den form, han havde tidligere.

Defensive End Junior Galette var et endnu undraftet fund Saints har fundet, efter kun spillet 4 kampe sidste år, har Galette spillet i alle 16 kampe i år, og været starter i 1. Galettes fart og stærk motor har registreret ham med 4.5 sacks denne sæson, men hans kampvilje og lyst til at blive bedre, gør at jeg forventer han bliver meget forbedret i Spagnuolo tiden.

Linebacker Martez Wilson er listet som linebacker og i hans rookie sæson , men jeg forventer at Spagnuolo sætter ham ned som defensive end næste sæson. Wilson havde kun 1 sack iår, men tror det vil stige meget, hvis han bliver rykket ned som defensive end. Wilson har en utrolig hurtighed, han var den hurtigeste linebacker til NFL combine 2011. Spagnuolo skal bruge hurtige og mest atletiske passrushers på vores front four, og jeg tror Wilsom ville passe godt ind der.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.