Sean Payton bliver i New Orleans

af | 6. januar 2016

New Orleans Saints head coach Sean Payton er også i spidsen for holdet næste sæson!

Payton fortalte at han ser sig selv være træner for Saints lang tid og kan ikke se sig selv nogenside være træner nogle andre andre steder.

“There is something about this city…”

“This is where I plan on coaching. I don’t envision myself coaching any other club”

“I plan on finishing my career here”

“I’ll be here as long as they’ll have me”

– Sean Payton

Der ud over fortalte Payton også at det var sandsynligt at defensive koordinator Dennis Allen forsat ville være DC for Saints i 2016.

Nu kan Saints fans roligt se frem til free agency i marts ( få hele overblikket via denne side ) og draften senere i april.

Emner: Sean Payton.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.