Sean Payton færdig i Saints efter sæsonen?

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 4. november 2012

Jeg har netop læst et indlæg fra en skribent på sportenkort.dk, der angiveligt skulle have fundet rygter om, at Sean Payton har fået underkendt sin kontaktforlængelse fra 2011, af nfl. Dette skulle være sket, da forlængelsen indeholdte en klausul der gjorde at Payton kunne forlade Saints hvis GM Mickey Loomis blev fyret, selv gik eller blev suspenderet, hvilket er sket i forbindelse med bounty sagen. Nedenfor kan skribentens indlæg læses.

New Orleans Saints risikerer at miste deres karantæneramte head coach Sean Payton efter denne sæson.

Det siger kilder til ESPN’s NFL-insider Sean Payton. Historien er kommet frem, efter at NFL har underkendt Paytons kontraktforlængelse fra 2011, da den indbefattede en klausul, der ville tillade træneren at forlade klubben, hvis general manager Mickey Loomis enten blev fyret, forlod klubben, eller blev suspenderet.

Og det blev Loomis i forbindelse med skandalen omkring klubbens ‘pay for pain’-program, hvor klubbens forsvarere angiveligt blev kompenseret for at skade modstandere. Peyton er allerede blevet sat i forbindelse med et skifte til Dallas Cowboys, hvor han arbejdede som assisterende head coach fra 2003-2005, og var med til at hente QB Tony Romo. Dette er dog foreløbig rene spekulationer.

At skribenten skriver ”Det siger kilder til ESPN’s NFL-insider Sean Payton”, virker lidt sjusket, og er med til at styrke min tvivl, på dette rygte om Paytons fremtid i Saints. Jeg har pt. heller ikke kunne finde andre historier, om at Payton skulle have fået underkendt sin kontraktforlængelse.

UPDATE: En længere artikel om emnet kan læses her. Underkendelsen virker til at være reel nok, og faktisk lidt gammel. Er jeg den eneste der har overset dette?

3 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Det virker åbenbart til, at Sean Payton vil være free agent når sæsonen er omme, Men mon ikke man har en vis interesse, fra Saints’ side i at genansætte ham? Spørgsmålet er så, om den interesse også er tilstede hos Payton selv. Der har jo før været smårygter om ham og Dallas.

  Og var jeg den eneste, der totalt havde overset det her?

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Umiddelbart virker det som om at det er op til Goodell om kontrakten føres videre til 2013 og Payton ikke bliver free agent eller om den er annuleret pga. Loomis suspension?! Jeg kunne ikke lige forestille mig at Payton IKKE er træner for Saints næste år. Det ville være meget trist vis Payton ikke er på sidelinjen næste sæson. Jeg syntes man tydeligt kan se hvor stor betydning Paytons tilstedeværelse på sidelinjen har været i denne sæson.

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Altid rart at høre Jon Gruden sige at næsten er 100% sikker på at Sean Payton vil være Saints HC næste sæson. Han fremhævede at Payton/Loomis havde fra 2006 havde bygget Saints op fra bunden, at Payton kan lide at arbejde for Benson og at Payton altid er meget loyal overfor de mennesker har arbejder med.
  Loomis er nu også tilbage og kan forhandle en ny kontrakt med Payton som kan være underskrevet inden sæsonen er færdig.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.