Jeg har netop læst et indlæg fra en skribent på sportenkort.dk, der angiveligt skulle have fundet rygter om, at Sean Payton har fået underkendt sin kontaktforlængelse fra 2011, af nfl. Dette skulle være sket, da forlængelsen indeholdte en klausul der gjorde at Payton kunne forlade Saints hvis GM Mickey Loomis blev fyret, selv gik eller blev suspenderet, hvilket er sket i forbindelse med bounty sagen. Nedenfor kan skribentens indlæg læses.

New Orleans Saints risikerer at miste deres karantæneramte head coach Sean Payton efter denne sæson.

Det siger kilder til ESPN’s NFL-insider Sean Payton. Historien er kommet frem, efter at NFL har underkendt Paytons kontraktforlængelse fra 2011, da den indbefattede en klausul, der ville tillade træneren at forlade klubben, hvis general manager Mickey Loomis enten blev fyret, forlod klubben, eller blev suspenderet.

Og det blev Loomis i forbindelse med skandalen omkring klubbens ‘pay for pain’-program, hvor klubbens forsvarere angiveligt blev kompenseret for at skade modstandere. Peyton er allerede blevet sat i forbindelse med et skifte til Dallas Cowboys, hvor han arbejdede som assisterende head coach fra 2003-2005, og var med til at hente QB Tony Romo. Dette er dog foreløbig rene spekulationer.

At skribenten skriver ”Det siger kilder til ESPN’s NFL-insider Sean Payton”, virker lidt sjusket, og er med til at styrke min tvivl, på dette rygte om Paytons fremtid i Saints. Jeg har pt. heller ikke kunne finde andre historier, om at Payton skulle have fået underkendt sin kontraktforlængelse.

UPDATE: En længere artikel om emnet kan læses her. Underkendelsen virker til at være reel nok, og faktisk lidt gammel. Er jeg den eneste der har overset dette?

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest