Skadesrapporten før Chargers kampen

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 6. oktober 2012

Vi får ikke Lance Moore af se på banen i hjemmekampen mod San Diego Chargers. Moore har ikke trænet i ugens løb og trænede heller ikke med ved fredagens træning. Moore har en fiberskade som gør at han ikke kan spille.

Moore er ikke den eneste der allerede er medlt ude af kampen søndag nat.

I fredagens skades rapport er også RB Travarias Cadet (skulderskade), DE Turk McBride (ankelskade) og LB David Hawthorne (fiberskade) ude af kampen. Alle tre spillere trænede ikke fredag.

Yderligere trænede følgenede spillere kun begrænset med i fredagens træning, LB Jonathan Casillas (nakke), S Roman Harper (hofte) og WR Joe Morgan (knæ). Alle spillere betegnes som ‘questionable’.

Saints havde også Broderick Bunkley på skadesrapporten torsdag pga. sygdom, mens DT Akiem Hicks (ankel) og S Malcolm Jenkins (fiber) begge trænede fuldt med da de var at finde på skadesrapporten for onsdagstræningen.

Hos Chargers er tre spillere på ugens skadesrapport. K Nate Kaeding er ude efter han problemer med lysken, hvilket har gjort at an ikke har trænet hele ugen. CB Shareece Whrigt er også ude med ankel skade. G Tyronne Green er listet som ‘probable’.

New Orleans Saints møder San Diego Chargers natten til mandag kl. 02:20. Kampen vises på TV3+.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.