Spags hyret af Baltimore

af | 5. maj 2013

Tidligere defensiv koordinator Steve Spagnuolo har fundet et nyt arbejde i Baltimore. Her skal den tidligere koordinator være senior defensiv assistent for Ravens.

Steve Spagnuolo blev hyret til at være New Orleans Saints defensive koordinator før 2012 sæsonen, og leverede ikke for New Orleans Saints. Der var på et tidspunkt ryger om at Saints defensive spillere ikke var særligt glæde for Spagnuolo og at han burde fyres.

Fyret blev Spagnuolo så nogle få dage efter Sean Payton kom tilbage fra sin karantæne.

Spagnuolo skal så igen arbejde sammen med John Harbaugh, som de gjorde i deres tid sammen i Philadelphia Eagles.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.