Super Bowl 50: Saints forbindelser

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 25. januar 2016

Det bliver Denver Broncos og Carolina Panthers som mødes i Super Bowl 50. Saints rivaler skal forsøge at hente deres første Lombardi trofæ hjem til Carolina, mens Payton Manning skal forsøge at vinde karrierens anden Super Bowl sejr.

Roman Harper

Roman Harper

Der kommer blot til at være én tidligere New Orleans Saint på banen, når Super Bowl spilles den 7. februar. Det er én færre end sidste sæson, hvor to tidlgere Saints var på banen for New England Patriots.

Panthers startetende strong safety Roman Harper er den eneste tidligere New Orleans Saint som kommer på banen i finalen. Harper var den blot anden spiller Sean Payton draftede. Harper blev valgt af Saints i anden runde af 2006 draften. Harper nåede at spille fem kampe i sin debut sæson, men var de efterfølgende syv sæsoner fast starter for Saints.

Harper var dermed også med til at vinde Super Bowl med Saints i 2009. Harper er blevet valgt til Pro Bowl to gange, i 2009 og 2010 sæsonen. Harper blev fritstillet af Saints efter 2013 sæsonen.

Denver Broncos har ikke nogen tidligere Saints spillere på holdet, men Broncos defensive koordinator Wade Philips, søn af tidligere Saints head coach Bum Philips, var i en kort periode intern head coach for Saints i 1985. Wade opnåede en 1-3 rekord som Saints head coach.

Hvem tror du vinder Super Bowl 50?

[poll id=”150″]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.