Sekund(er)

“Uacceptabelt” Saints nederlag til Buccaneers

Skrevet af Ulrik Gorm

den 2. oktober 2023

New Orleans Saints (2-2) tabte søndag på hjemmebane med 26-9 til divisionsrivalen Tampa Bay Buccaneers (3-1).

Head coach Dennis Allen kaldte efterfølgende nederlaget for “uacceptabelt” og fortalte at der var mange som var skyld i nederlaget inklusiv ham selv.

Saints kom ellers udemærket fra start med et godt langt drive, som så mange gange før kun resulterede i et Blake Grupe field goal. Men Saints angreb viste, at de kunne køre ned af banen. Samtidig med at den offensive linje kunne give Derek Carr den fornødne tid til at kaste bolden.

Saints forsvar kunne dog ikke forhindre Bucs angreb i at score kampens første touchdown. Baker Mayfield fandt tight end Cade Otten på et kort 4-yard touchdown kast.

Herefter havde Saints egentlig muligheden for at få momentum tilbage i kampen før pausen. Saints Isaac Yiadom havde interceptet bolden dybt i eget territorie, og skulle på egen 1-yard linje have bolden væk fra endzonen. Fullback Adam Prentice løb bolden op i midten, men fumblede bolden og Bucs fik bolden tilbage.

Denne fejl resulterede i at Bucs nemt kunne score på et 1-yard touchdown kast til wide receiver Trey Palmer. Og Saints gik til pausen bagud med 14-3.

Saints spillede ikke meget bedre i anden halvleg. Det blev blot til et enkelt field goal af Grupe, mens Saints forsvar holdt Bucs fra at score i tredje kvarter.

I fjerde kvarter gik den ikke længere. Saints forsvar gav points til Bucs på tre drives. To Field goals og et touchdown. Alt dette mens Saints ikke selv kunne finde vej til endzonen. Kampen ender med et “uacceptabelt” 26-9 nederlag til Buccaneers.

Rookie Bryan Bresee sacker Baker Mayfield.

Saints stats leaders

Alvin Kamara med 51 rush yards (11 rush)

Michael Thomas med 53 receptions yards (4 recs)

Pete Werner 5-3 tackles

Bryan Bresee med 1 sack

Isaac Yaadom med 1 interception

Vær med til at kåre denne uges MVP her på siden eller Twitter / X. Saints møder på søndag New England Patriots (1-3) på udebane. Kampens sparkes i gang kl. 19:00.