KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

VIDEO: Saints Camp Report (28/07/12)

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. juli 2012

Joe Vitt fortalte at rookie DT Akiem Hicks er tilbage på træningsbanen søndag, men at rookie skal gennemgå tre dages træning uden pads pga. afde nye CBA regler. Vitt fortalte ikke hvornår Thomas forventes tilbage på træningsbanen.

Linebackers… Scott Shanle fortalte at han var mere komfortable på SLB end WLB, og har fungeret som SLB med første holdet de sidste tre dage. Dette er sammen med de andre to første holds LBs Curtis Lofton (MLB) og David Hawthorne (WLB).

O-line… Tackles Charles Brown(LT) og rookie Marcel Jones(RT) har trænet med andet holdet.

Kickers… John Kasay ramte 4 af 4, mens Garrett Hartley ramte på 3 af 4. Kasay ramte fra 23, 27, 34 og 40, mens Hartley ikke ramte på 34’eren (ramte til venstre for målet).

Wide receivers… Devery Henderson har ikke en god camp for tiden. Henderson afbryder tit ruterne eller løber de forkerte, mens det virker som om han ikke kommunikere så godt med quarterbacken.

Cornerbacks… Jabari Greer afsluttede sin træning med to interceptions, inklusiv en i 11 mod 11 for et touchdown. Greer og Patrick Robinson ser ud til at have en god training camp.

Skader: DT Akiem Hicks, TE David Thomas

Videoer

Saints Training Camp Report

Saints minute

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.