Vilde catches i Superdomen

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 25. februar 2014

Hvis du kan lide masser af kast og vilde catches, så vil du af natur være fan af New Orleans Saints. Siden head coach Sean Payton trådte til i 2006 har holdet haft stor succes med Drew Brees bag center, og de har kvalificeret sig til playoffs fem gange, vundet tre divisionstitler og sidst men ikke mindst vundet et enkelt Lombardi Trofæ tilbage i 2009.

Tilbage i 2005 blev New Orleans ramt af tornadoen Katrina som ødelagde New Orleans Saints hjemmebane Superdomen, hvilket resulteret i at alle kampene måtte spilles på alternative stadioner. Efter 2005-sæsonen, hvor holdet endte 3-13, blev deres head coach fyret, og Sean Payton trådte til. I 2006 var Superdomen bleven genopbygget, og den 25. september 2006 spillede de deres første kamp på det nyrenoverede stadion, hvor de slog Atlanta Falcons stort, og det var en kamp der havde givet et godt odds, hvis man havde tiltro til, at et 3-13-hold kunne slå Atlanta Falcons. Det blev også starten på en ny æra.

New Orleans Saints formåede at spille sig i playoffs i 2006, hvilket kom som en overraskelse, men der skulle dog gå yderligere tre år inden de i 2009 returnerede til det forjættede land, men i 2009 kunne ingen stoppe dem, og de vandt klubbens første Lombardi-trofæ, et trofæ der var resultatet af et fantastisk angreb og en genial head coach.

Siden 2009 har New Orleans Saints været tilbage i playoffs flere gange, men har desværre ikke formået at avancere videre til den helt store kamp.

Når det handler om betting og Superbowl-champions, så vil New Orleans Saints altid være et attraktivt alternativ, og selvom deres nærmeste konkurrenter i deres division begynder at bide fra sig, så vil New Orleans Saints stadig være favoritter til en divisionstitel, hvilket giver adgang til playoffs, og muligheden for endnu et Lombardi-trofæ.

Emner: R

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.