Visit at The Saints Training Camp 2011

Skrevet af Salar

Skrevet af Salar

den 7. august 2011

I marts i år planlagde min kone og jeg en road trip og familiebesøg over there i sidste uge af juli fra d. 24. juli til og med d. 01. august. Hovedformålet var at vi skulle køre hendes bil fra Chicago til New Orleans, idet hendes forældre skulle overtage den. Desuden fyldte svigerfar 84 om søndagen d. 31. juli, så det var to fluer med ét smæk.

Turen blev forlænget en lille smule, så vi kunne få en overnatning i h.h.v. Nashville og Memphis. Begge steder blev en super oplevelse; lækkert mad og kanon oplevelse at høre lokale bands live; country music i Nashville og rock’n roll i Memphis. I Nashville fik vi BBQ på Jack’s BBQ – aldrig fået noget så lækkert mørt og røget kød med tilbehør – kan kraftigt anbefales!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og i Memphis fik vi besøgt Graceland og Sun Studio – begge steder et besøg værd:

 

Men som den Saints fan man er, havde jeg selvfølgelig luret muligheden for, at få besøgt The Saints Training Camp, når man nu alligevel var i byen. Det så dog lidt sort ud grundet lockouten der jo desværre trak noget ud. Så jublen var stor da jeg erfarede at den nye aftale mellem ejerne og spillerne blev underskrevet om mandagen d. 25. juli, mens jeg var i Chicago på vej sydover. Inden jeg tog af sted havde jeg via vores Webmaster Ulrik fået en email adresse til medadministrator Helle, som havde prøvet at være på Training Camp før. Så d. 26. sendte jeg en mail af sted til hende for at høre om hun havde gode råd til sådan et besøg. Der gik ikke lang tid så havde jeg fået en meget detaljeret og enorm brugbar viden om, hvad der skulle til for at optimere et besøg og få det bedst mulige ud af sådan et besøg 😉 Helle; mange, mange tak for dine input – det har været til stor hjælp! Det skulle dog senere vise sig, at et af dine råd skabte en del påstyr og uventet opmærksomhed – herom senere. Men hvis der er andre der får mulighed for at ligge vejen forbi deres Training Camp, er her en opdateret liste af ting, som forhåbentlig også kan hjælpe jer til en endnu større oplevelse:

Saints træningslejr er IKKE ved Tulane men ved deres faciliteter på 5800 Airline Drive, Metairie. Der er gæsteparkering for enden af vejen, men på modsatte side af hjørnet, hvor der er indgang til Training Campen, er der dels en P-plads hvor der er gratis at holde og dels et Winn Dixie supermarked med tilhørende P-areal, så man kan nøjes med at gå 50 – 100 m 😉

Kom tidligt. Hvis de siger at den åbne træning starter kl. 8 så kom senest kl. 7.

Der er uoverdækkede metal tribuner til at sidde på – man sidder altså i solen – så hat er så absolut påkrævet og det samme er masser af solcreme. Nogle tager små håndklæder med til at lægge over hoved og skuldre. Afhængig af vejret vær forberedt på at blive stegt. Alternativet er at medbringe en lille paraply som kan bruges både mod vand og sol. Husk regnslag eller andet – især ved eftermiddagstræningen.

Man må gerne medbringe mad og drikkevarer. For nogenlunde rimelige priser kan de købes indenfor. Det samme kan div. Saints souvenirs – inkl. hatte, T-shirts, solbriller, nøglevedhæng, billeder, spillerkort, bannere og footballs (i flere størrelser og velegnet til autografer). Husk en stor tudspen – gerne med permanent blæk så en evt. autograf ikke bliver udtværet. Dog havde samtlige spillere allerede deres egen pen, men just in case 😉 Medbring evt. en eller flere tomme plastikposer til opbevaring af rovet. Pas dog på ikke at få for meget at slæbe rundt på – det er bedre at være mobil, hvis man gerne vil nå at komme hen til andre spillere, når de fordeler sig for at give autografer. Så allerhelst en rygsæk med diverse ting og effekterne man gerne vil have underskrevet klar i hænderne.

Prøv at få plads på den forreste række på tribunen. Det giver bedre chance for autografer før og efter træningen. Hvis du har en spillers trøje på er der større sandsynlighed for at fange vedkommendes opmærksomhed. Ellers er hjemmelavede bannere/skilte (i moderat størrelse) en god ide. (Som sagt herom senere Helle!!!)

Træningen foregår på to baner der ligger parrallet med hinanden med tilskuerpladser langs den ene bane og langs enderne af begge baner – som to sider af firkanten som de to baner danner.  Linemen træner måske et sted og QB’s/receivere et andet. Et godt råd er at prøve at fange en af Saints personale, som går rundt og hjælper tilskuerne (helst allerede når du kommer), og finde ud af hvilken bane forsvar mod angreb-træningen finder sted og så slå sig ned dér. Det er normalt det de afslutter med og det er herefter at nogle af spillerne skriver autografer.

M.h.t. billeder – husk ekstra batterier og memory kort og gerne et godt objektiv. Lad dog være med at slæbe det helt store med (op til omkring 300mm er normalt ok) da du ellers risikere at måtte gå tilbage til bilen med den. Tag gerne en ekstra person med hvis du vil have billeder af dig selv med spillerne. De fleste stiller gerne op.

Husk at det er forskelligt hvem der skriver autografer de forskellige dage så hvis det overhovedet er muligt så gå 2 gange. Brees er normalt en af de allerflittigste og fortsætter ofte længe efter at alle andre er forsvundet i bad. Hvis du ser nogle enkelte stå og træne efter alle andre er forsvundet så bliv stående og du kan være heldig at få en mere personlig oplevelse. Helle var heldig at møde Thomas Morstead på den måde og de stod og snakkede i over 10 minutter. Citat Helle: “På daværende tidspunkt var han bare utrolig glad for at have fået chancen i TC og sagde at han nød hver eneste dag fordi han vidste at hver dag kunne være den sidste. Hvem kunne vide at han 6 mdr. senere skulle stå for et af de vigtigste spark i holdets historie. Jeg fik en autograf både på min football og på dagens tilskuerprogram – det sidste har jeg givet videre til Ulrik.”  Også jeg fik chancen til at tale med Thomas – se længere nede.

Hvis det er muligt så tage et eksemplar af den holdliste/program, som de uddeler gratis ved træningslejren, med hjem.

Og køb gerne nogle Trading Cards, som de pågældende spillere kan underskrive – det er også et godt minde 😉

Endnu engang tak Helle 😉 Og tak til både Helle og Ulrik for jeres løbende opdatering af opstarts programmet for deres træning – det har været guld værd i min planlægning og mulighed for at deltage fra dag 1.!! Min kone og jeg ankom nemlig til New Orleans om onsdagen d. 27. om aftenen, så jeg fik mulighed for at komme til åbningsdagen om fredagen d. 29. juli. Det skulle vise sig at blive en meget hektisk og minderig dag…..!!
For som tidligere nævnt fulgte jeg Helles råd om, at lave et skilt for at få lidt opmærksomhed fra spillerne. Jeg havde nemlig kun mulighed for at komme derhen fredag og evt. en enkelt time om søndagen d. 31., så jeg ville meget gerne optimere mine chancer for at få så mange underskrifter som muligt – og selvfølgelig allerhelst Drew Brees´. Som sagt så gjort; jeg lavede et skilt:
Så fulgte jeg også Helles råd om at være der tidligt, så jeg ankom til stedet allerede kl. 6:15 – kunne ikke vente med at komme derud, da jeg var meget tændt på at få en så god plads som muligt. Men, men, men – så brød helvedet løs! Der var måske 20 da jeg kom – hardcore superfans, der alle havde prøvet det før.
OG så var der lige 4 lokale TV-stationer og en radiostation – som alle spottede mit skilt og flag. De kom én efter én og ville høre hvad en fyr fra Danmark dog lavede dér blandt de lokale superfans. Pludselig stod jeg altså kl. l… om morgenen og fik stukket en masse kameraer og mikrofoner op i ansigtet, mens jeg skulle forklare og besvare en masse spørgsmål!
Lidt af en speciel modtagelse og oplevelse – hvilket jeg fik at høre for resten af opholdet derovre; dels fra folk der hilste ude ved Training Camp – the danish guy from TV – og dels fra svigerfamilien der alle kunne se det på TV resten af fredagen!! Her er nogle af indslagene:
4 WWL tv
WGNO
FOX 8

Det var dog mest positivt alt sammen – jeg fik faktisk fire rigtig gode oplevelser på dén konto:

Jeg hang ud med én af superfansene resten af fredagen – og om søndagen da jeg vente tilbage. Matt havde deltaget 31 gange ud af de sidste to års Training Camp dage! Han havde en football, hvor han kun manglede 5 underskrifter for at have samtlige spillers underskrifter!!

Reporteren og kameramanden fra 4WWL var enormt søde. Jill – reporteren – havde et halssmykke på, som hun havde designet med sin søster. Det forestiller staten Louisiana og er lavet af sølv. Hun gav mig sit telefonnummer, så jeg kunne få adressen på deres website, hvor det kan købes ud over andre ting. Her er adressen; Jenn and Jill. Og kameramanden spurgte efter optagelsen om jeg ikke ville have hans cap – nice!

 

Bobby D. Ezell er medarrangør af banqueten der afholdes i Hall of fame for The Saints. Han kom uopfordret hen og sagde, at der afholdes en banquet ved The hall of Fame d. 4. og 5. november 2011, hvor Morten Andersen efter sigende plejer at dukke op.

Og en fyr, der tog billeder om søndagen med et superkamera, gav Matt og jeg linket til hans billeder, hvis vi ønskede nogle af dem tilsendt! Hans profil på Facebook hedder Bigeasysports Sportsphotography, hvor i kan se en nogle billeder. Hvis i ønsker nogle i bedre kvalitet kan i bare referere til mig, så vil han sikkert gerne videresende dem.

Nå, endelig blev det tid til at se Training Campen. Det var super fedt at komme så tæt på alle spillerne og få et indblik i hvorledes de træner. Umiddelbart virker det noget kaotisk når alle spillerne går rundt mellem hinanden og skifter grupper hele tiden. Men det hele er åbenbart nøje tilrettelagt og struktureret. Lyden fra et horn signalerer hver gang der skal roteres mellem træningsstationerne. Og spillerne går lynhurtigt videre til næste eller holder en lille pause. Alt sammen kun afbrudt af en fælles vandpause i ny og næ. Men man kan kun blive fascineret af deres hurtighed og nøjagtighed når de træner – og så i den varme og luftfugtighed med udstyr på!! Alt sammen bliver selvfølgelig filmet fra alle vinkler m.h.p. evaluering af dagens træning senere.

 

Mens jeg sad blandt tilskuererne kom der en journalist hen for at snakke med the danish guy! Hun kom fra The Times-Picayune og havde åbenbart spottet mig i morgenfjernsynet. Atter en meget flink og imødekommende person. Her er hendes artikel, der kom i avisen dagen efter om lørdagen og broadcastet via deres hjemmeside:

The Times-Picayune

Når træningen er afsluttet blæses der til samling, hvorefter nogle af spillerne begiver sig ud til tilskurerne for at give autografer. Det er helt tilfældigt hvor de går hen, så det gælder bare om at være klar med sine ting og være så mobil som muligt, hvis man gerne vil have mere end én autograf. Jeg fik desværre ikke Drew Brees´ autograf  dén fredag – han valgte selvfølgelig at stå i den fjerneste ende af stadion, i forhold til hvor jeg var og gik allerede væk efter et kvarter. Han havde åbenbart en masse presse der skulle passes denne den første dag efter kontrakten var i hus, hvor han jo var én af hovedaktørerne. Men jeg fik da følgende super oplevelser:

Thomas Morstead gav sig bedst tid af alle til at hænge ud og skrive autografer samt tale med fansene. Jeg selv fik en autograf på min football, et billede samt en samtale på et par minutter, hvor vi selvfølgelig kom ind på Morten Andersen, Struer og Danmark som helhed.

 

Jimmy Graham var min yngling fra sidste sæson; jeg synes han er super stærk, atletisk og intelligent, som kan bruges i mange forskellige facetter af spillet. Jeg er sikker på han er og bliver fremtidens stjerne på holdet! Derfor var jeg ekstra glad da jeg fik både autograf og billede med ham den første dag ;-))

 

Marques Colston gav også sin autograf på min football 😉

Desuden fik jeg et billede af Chris Ivory – som desværre stoppede med at give autografer blot 5 personer før mig 🙁 Men igen bare det at være i nærheden af spillerne er stort!

 

Her er de spillere jeg også fik autograf af på første-dagen:

Chris Taylor #36, Dwight Roberson #66, Greg Romeus #79 og Junior Galette #93

 


Om lørdagen var vi på tube-tour ned ad Mississippi, så dér havde jeg ikke tid til at komme forbi Training Campen. Men om søndagen havde jeg et par timer inden middag, så jeg tog chancen og dukkede op ved 10-tiden. Heldigvis var det stadig muligt at få en ståplads langs rækværket. De trænede med pads på, så det blev en endnu mere intens træning end om fredagen – fedt! Endnu engang i 100 F med en luftfugtighed på 90 % – respekt!!

 


Afslutningsvis spurter alle fra side til side 10 gange!

Det viste sig at være en god idé at prøve at få flere autografer – det lykkedes mig at få to af Drew Brees inden hans stoppede; en på min football og én på min spillertrøje ;-))) Og Ulrik – det lykkedes desværre ikke at få en tredje underskrift ud af ham på et trading card inden han stoppede – så det må blive næste gang!

 

 

 

 

Jonathan Vilma var den næste jeg kom i nærheden af – meget sympatisk person!

 

Så fik jeg også Garrett Hartleys autograf. Han er næsten diametral modsat i positur i forhold til Morstead; lille og tæt fyr.

 

Robert Meachem og Roman Harper stod i modsatte ende af de tre første, men jeg nåede lige derhen og fik deres autograf med – jeg blev faktisk den sidste Roman gav til!

Afslutningsvis fik jeg en autograf fra Sean Canfield – han får forhåbentlig ikke meget spilletid i kommende sæson 😉

Det var alt – kan på det varmeste anbefales til andre der skulle have lyst til og får muligheden for at kigge ind til Training Campen. Det er en helt anderledes oplevelse end at se en kamp i Superdomen – man kommer helt tæt på spillerne og man fornemmer alle detaljerne i deres spil. Bliver spændende at se om de har tacklet opvarmningen og træningen perfekt med det afkortede program inden det går løs torsdag d. 8. september mod Green Bay Packers!!

WHODAT?!

Med Saints Hilsen

Allan/Salar

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

3 Kommentarer

 1. Dragon

  Hej Allan

  Super rapportage. Jeg er glad for at du fik en god oplevelse og masser af autografer. Jeg er misundelig over at det lykkedes for dig at score Vilma’s – den jagtede jeg i 3 dage 🙂

  PS. Lagde du mærke til at jeg havde skrevet “Moderat” størrelse i min beskrivelse af skiltet LOL. Jeg er glad for at du trods alt fik en sjov dag

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Hej Allan,

  Som Helle skriver super rapportage fra Saints camp. Det lader til at have været en fantastisk oplevelse.

  Super coool.

  Whodat!

  Svar
 3. Ulrik Jensen

  … og fantastisk billeder oven i hatten. Jeg gad da godt have et med mig Morstead eller Graham. Ikke spor misundelig. 😉

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.