Om NewOrleansSaints.dk

NewOrleansSaints.dk blev startet i august 2005 og har lige siden rapporteret og debatteret nyheder om New Orleans Saints. Sidens formål er at give Saints fans nyheder og blogs, samtidig med at være et forum, hvor alt om New Orleans Saints kan diskuteres.

Opret gerne en profil så du hurtigere og bedre kan kommunikere med sidens andre brugere. Det kan hurtigt gøres her.

Holdet bag NewOrleansSaints.dk består af skribenterne:

Skriv på NewOrleansSaints.dk

Har du lyst til at give bidrag i form af et blogindlæg eller en nyhed, så hører vi utroligt gerne fra dig. Har du lyst til at skrive om Saints på ugentlig, månedlig eller bare en gang eller to om året så skriv os her eller kontakt os via info@neworleanssaints.dk.

Debat på NewOrleansSaints.dk

Har du en holding til NFL og ikke mindst New Orleans Saints så skriv endelig dine kommenterer til indlæggene og skriv endelig debatindlæg i forummet. Det er gennem dine indlæg og holdninger at NewOrleansSaints.dk bliver et levende og spænende website.

Fan points på NewOrleasSaints.dk

Ved at være aktiv på NewOrleansSaints.dk optjener du fan points. Her kan du se, hvad der giver dig flere fan points.

  • Oprettelse af brugerprofil 10 fan points (allerede oprettede får 10 point ved første login)
  • Opdatering af Avatar (nederst i profilen) 10 fan points
  • Opdatering af Forum signatur (nederst i profilen) 10 fan points
  • Kommenter på nyheder 2 fan points
  • Oprette en tråd i forummet 2 fan points
  • Svare på en tråd i forummet 1 fan point
  • Stemme 1 fan point
  • Læse et indlæg 0,5 fan point
  • Læse tråde i forummet 0,5 fan point

Reklamer på NewOrleansSaints.dk

Vi arbejder sammen med tradedoubler.dk for at kunne betale omkostningerne der er ved sitet. De levere reklame bannerne som du kan se på sitet. Hvis du benytter dem og køber fx. dit abonnement er du med til at støtte driften af sitet med en mindre beløb. Ud over driften (webhotel, temaer og plugins) kan indtjeningerne også bruges på premierer til de årlige konkurrencer, som finder sted på sitet.


NewOrleansSaints.dk er et uafhængigt website, og er på ingen måde tilknyttet NFL eller NFL klubben New Orleans Saints. Alle artikler, blogindlæg mm. er skrevet af sidens skribenter.

Alle New Orleans Saints og NFL logos er registrerede varemærker der tilhører National Football League og New Orleans Saints.

nosdk-logo

Nyhedsbrev

Gør som mange andre New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et nyhedsbrev sendt direkte til din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest