Om NewOrleansSaints.dk

NewOrleansSaints.dk blev startet i august 2005 og har været online siden 18. januar 2006. Websitet har lige siden rapporteret og debatteret nyheder om New Orleans Saints. Sidens formål er at give danske Saints fans nyheder og blogs om holdet, samtidig med at være et online debatforum, hvor alt om New Orleans Saints kan diskuteres.

Vi opfordre til at du opretter en profil, så du hurtigere og bedre kan kommunikere med sitets andre brugere. Det gøres hurtigt her… og det var Drew Brees som Saints MVP. På sitet kan du benytte dit Globalt Genkendte Avatar fra gravatar.com.

Holdet bag NewOrleansSaints.dk består af skribenterne:

Skriv på NewOrleansSaints.dk

Har du lyst til at give bidrag i form af et blogindlæg eller en nyhed, så hører vi utroligt gerne fra dig. Har du lyst til at skrive om Saints på ugentlig, månedlig eller bare en gang eller to om året så skriv os her eller kontakt os via info@neworleanssaints.dk.

Debat på NewOrleansSaints.dk

Vi opfordre alle som har en holding til NFL og ikke mindst New Orleans Saints til at kommenterer og skrive debatindlæg i forummet. Det er gennem jeres indlæg og holdninger at NewOrleansSaints.dk bliver et levende website. Så hold dig endelig ikke tilbage.

Fan points på NewOrleasSaints.dk

Ved at være aktiv på NewOrleansSaints.dk optjener du fan points. Her kan du se, hvad der giver dig flere fan points.

  • Oprettelse af brugerprofil 10 fan points (allerede oprettede får 10 point ved første login)
  • Opdatering af Avatar (nederst i profilen) 10 fan points
  • Opdatering af Forum signatur (nederst i profilen) 10 fan points
  • Kommenter på nyheder 2 fan points
  • Oprette en tråd i forummet 2 fan points
  • Logge ind på NewOrleansSaints.dk 1 fan point
  • Svare på en tråd i forummet 1 fan point
  • Stemme 1 fan point
  • Læse et indlæg 0,5 fan point
  • Læse tråde i forum met 0,5 fan point

Reklamer på NewOrleansSaints.dk

Vi arbejder sammen med tradedoubler.dk for at kunne betale omkostningerne der er ved sitet. De levere reklame bannerne som du kan se på sitet. Hvis du benytter dem og køber fx. dit abonnement er du med til at støtte driften af sitet med en mindre beløb. Ud over driften (webhotel, themes og plugins) kan indtjeningerne også bruges på premierer til de årlige konkurrencer, som finder sted på sitet.


 

NewOrleansSaints.dk er et uafhængigt website, og er på ingen måde tilknyttet NFL eller NFL klubben New Orleans Saints. Alle artikler, blogindlæg mm. er skrevet af sidens skribenter.

Alle New Orleans Saints og NFL logos er registrerede varemærker der tilhører National Football League og New Orleans Saints.