Velkommen Saints Fan – Vi har fanpoints tilbage på siden denne sæson, så husk at logge ind (eller opret profil) og få dine fanpoints, Who Dat!

Der var engang… 1983 New Orleans Saints

af 24. januar 2015Blogs

Bum Philips, Hoby Brenner

Nok før de fleste af os herinde blev New Orleans Saints fans, kan du nu her se hvordan det gik i 1983.

Igennem Phil fra NOSaintshistory.com er jeg blevet opmærksom på denne video yearbook fra 1983. Hvilket er en glimerende måde at få et indblik i datidens NFL og ikke mindst New Orleans Saints.

1983 var før ejer Tom Benson kom til, holdets ejer hed på det tidspunkt John Mecom og Saints med en meget ung Morten Andersen i blot sin anden NFL sæson. Ikke Andersens bedste sæson, med kun 18 af 24 fieldgoals og 37 af 38 ekstra point. I videoen ser man flere gange Andersen sparke ‘gamewinners’ for Saints.

Se spillere som Ken Stebler, George Rodgers, Hoby Breener, Derland Moore, Hokie Gajan, Jim Wilks, Frank Warren og ikke mindst Rickey Jackson i aktion.

Læs mere om 1983 New Orleans Saints eller New Orleans Saints historie.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.