Glenn Fosters sæson er slut

af | 22. oktober 2014

Glenn Foster

Saints backup defensive end Glenn Fosters sæson er slut, efter han er blevet placeret på injured reserve.

Foster pådrog sig en knæskade i nederlaget til Detroit Lions i søndags. Skaden er så seriøs at Saints har været nødsaget til at placere Foster på IR. Dermed slutter Foster anden sæson i NFL. Foster nåede at spille med i 5 kampe og lavade kun 1 takling. Forster rookie sæson var noget bedre. Her spillede han med i 12 kampe og nåede at lave 3 sacks.

Saints har dog stadig en del dybde på positionen, som tæller Cameron Jordan, Akeim Hicks, Tyrunn Walker og Brandon Deadrick.

Saints har hentet nyligt fritstillede TE Tom Crabtree tilbage, samtidig med også at hente en tidligere Saint i guard/center i Eric Olson, som siden har været en tur forbi Pittsburgh Steelers og Tennessee Titans.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.