Glenn Fosters sæson er slut

af 22. oktober 2014Nyheder

Glenn Foster

Saints backup defensive end Glenn Fosters sæson er slut, efter han er blevet placeret på injured reserve.

Foster pådrog sig en knæskade i nederlaget til Detroit Lions i søndags. Skaden er så seriøs at Saints har været nødsaget til at placere Foster på IR. Dermed slutter Foster anden sæson i NFL. Foster nåede at spille med i 5 kampe og lavade kun 1 takling. Forster rookie sæson var noget bedre. Her spillede han med i 12 kampe og nåede at lave 3 sacks.

Saints har dog stadig en del dybde på positionen, som tæller Cameron Jordan, Akeim Hicks, Tyrunn Walker og Brandon Deadrick.

Saints har hentet nyligt fritstillede TE Tom Crabtree tilbage, samtidig med også at hente en tidligere Saint i guard/center i Eric Olson, som siden har været en tur forbi Pittsburgh Steelers og Tennessee Titans.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Denver Broncos

GAMEDAY: Denver Broncos

New Orleans Saints (8-2) er taget til Colorado for at møde Denver Broncos (4-6). Saints har i øjeblikket NFCs første seed, og skal med en sejr forsøge at holde fast i dette.

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

New Orleans Saints bedste cornerback Marshon Lattimore er questionable før kampen mod Atlanta Falcons. Det blev klart, da Saints udgav deres sidste skadesrapport før kampen. Lattimore har i ugens løb kun trænet begrænset med. Saints må undvære tight end Josh Hill,...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.